Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Uw houten vloer op maat

Weet u al precies wat u voor houten vloer wilt? Top! Vertel ons hoe uw droomvloer eruit ziet of laat hem zien op foto’s. Bij De Houtsnip zijn de mogelijkheden oneindig. Kies de houtsoort, het patroon en de bewerking. Samen stellen we de vloer samen.

Houtsoorten

De eerste keuze waar u over dient na te denken is de houtsoort voor uw vloer. De Houtsnip biedt maar liefst 17 verschillende houtsoorten voor uw vloer. Elke houtsoort heeft een eigen kleur en tekening. Zo heeft Zebrano een prachtige strepentekening van donkere en lichte kleuren, maar heeft Wengé juist een enorm donkere kleur.

Bekijk hier een overzicht van al onze houtsoorten.

Patronen

Natuurlijk kunt u kiezen voor rechte planken, maar onze specialisten kunnen ook enorm veel patronen leggen. Zo geeft u uw ruimte een speelse vloer met planken van wisselende breedte. Of geef uw ruimte juist een luxe uitstraling met een Versailles vloer.

Wilt u nou écht een unieke vloer? Ga dan voor het boomstampatroon. Dit is namelijk een patroon dat wij zelf hebben ontwikkeld en gemaakt. Dit patroon is uniek omdat de boom die ervoor gebruikt wordt, volledig intact blijft. De ruimtes die overblijven, worden opgevuld met spieën. Ook deze maken wij zelf en geven de unieke uitstraling aan dit patroon.

Bekijk hier het overzicht van alle mogelijke patronen.

Vloerverwarming

De vraag komt vaak; is een houten vloer mogelijk met vloerverwarming? Dit kan zeker! Hierbij is het belangrijk dat u geen massief houten vloer laat leggen. De duoplank vloer is dé ideale oplossing. De vloer bestaat uit twee lagen die verlijmd zijn. De bovenste laag is van massief edelhout. De onderste laag bestaat uit een aantal lagen berken multiplex, een zwaardere variant van multiplex. Deze twee lagen vormen samen de vloer.

De combinatie van twee lagen zorgt voor een sterke en stabiele vloer. Dit maakt de vloeren van enorm hoge kwaliteit en heel erg duurzaam. Deze twee lagen maakt de vloer niet alleen enorm sterk, de onderste laag zorgt er ook voor dat de laag met massief hout niet gaat werken. Dit maakt deze vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

massief eiken vloer

Bezoek de showroom

Een eerlijk advies door onze jarenlange ervaring

  • 250 m2 showroom
  • 5 zeer vakbekwame parketteurs
  • Al meer dan 20 jaar ervaring
Plan uw showroombezoek