Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Productspecificaties

Deze oud eiken wastafel uit 2015 is onbehandeld en gemaakt van rustiek oud hout. Regen, sneeuw, hagel, wind en de zon hebben hun sporen achter gelaten op dit rustieke hout. Hierdoor heeft deze oud eiken wastafel een unieke uitstraling. Wij leveren naast deze wastafelmeubels ook oud eien eettafels, salontafels, bureau's , bijzettafeltjes en bijpassende bankjes op maat.

Vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over echte ambachtslieden. Hierdoor is het mogelijk om prachtige ambachtelijke houten vloeren, tafels of andere meubels voor u te realiseren. Maatwerk is dan ook een van onze specialiteiten. De oud eiken wastafels leveren wij op maat, in elke gewenste uitvoering. Wij staan altijd open voor uw ideeën en wensen zodat we samen met u het perfecte meubelstuk kunnen ontwerpen. Samen met u komen we tot een uitzonderlijk resultaat.

Passend advies

Op de afbeeldingen op deze pagina vindt u de oud eiken wastafel. Heeft u een vraag of wilt u deze bijzondere oud eiken wastafel komen bekijken? Dan kan dat in onze showroom in Vuren. De medewerkers van de Houtsnip zijn bereid om al uw vragen te beantwoorden en deskundig advies te bieden.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.