Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Productspecificaties

De eiken design tafel op deze pagina is 3.800 mm lang, 1.100 mm breed en 780 mm hoog. Het is ook mogelijk om bij ons tafels te maken tot wel 8 meter lang. De eiken design tafel komt uit 2017 en is ongerookt. Daarnaast wordt de tafel afgewerkt met naturel olie. Door de naturel olie wordt de tekening van het hout extra benadrukt. De spiegels van het eiken komen hierdoor ook extra naar voren.

Europees Eiken

Het Europees Eiken van deze tafel is de meest gekozen houtsoort. Dit komt door de rustieke uitstraling van dit type hout. Het eikenhout kan ook gerookt worden wat zorgt voor een diversiteit aan kleuren. Naast de massief eiken tafels, zijn we ook in staat om salontafels, bureau's, bijzettafeltjes, bijpassende bankjes en andere meubelstukken op maat te leveren. Het is ook mogelijk om tafels in lepen en Canadees Maple aan te leveren. Beide houtsoorten hebben hun eigen unieke kleur en karakter.

Prettig advies

Op deze pagina vindt u afbeeldingen van de massief eiken tafel. Het is altijd mogelijk om de massief eiken tafels in onze showroom in Vuren te komen bekijken. Hier staan we klaar om u het juiste deskundige advies te geven. Het is mogelijk om uw eigen geheel op maat gemaakte tafel samen met ons te ontwerpen. In samenspraak met u komen wij tot het juiste ontwerp voor uw tafel voor uw keuken, woonkamer of vergaderruimte.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.