Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Kleur

De massief eiken boomstam tafel uit 2017 is gerookt wat ervoor zorgt dat de tafel zijn kenmerkende kleurverschil tussen het kernhout en het jonge spinthout krijgt. Door het rook proces krijgt het kernhout een donkere kleur. Het spinthout blijft een lichte kleur behouden. De tafel is vervolgens afgewerkt met olie met wit pigment. Hierdoor is de tafel goed bestand tegen water en vetvlekken.

Productspecificaties

De massief eiken boomstam tafel is gemaakt van rustiek Europees Eiken hout met mooi gevormde knoesten en scheuren. Dit is dan ook de meest gekozen houtsoort. Het eikenhout kan ook gerookt worden om meerdere kleuren te creëren. Wij kunnen ook tafels leveren in lepen en Canadees Maple. Al onze houtsoorten hebben hun eigen unieke kleur en karakter. De boomstam tafel, die u op de afbeelding terug ziet, is 2.800 mm lang, 1.050 mm breed en 780 mm hoog.

Prettig advies

U kunt de massief eiken boomstamtafel komen bekijken in onze showroom in Vuren. In de showroom zullen wij u uiteraard ondersteunen met deskundig advies. Wij zijn altijd bereid om al uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.