Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Kleur

De massief eiken boomstamtafel krijgt zijn kenmerkende kleurverschil tussen het kernhout en de jonge spinthout doordat de tafel gerookt is. Tijdens het rookproces kleurt het kernhout van de tafel donker. Het spinthout blijft zijn lichte kleur behouden, wilt u het spinthout niet in uw tafel is dat natuurlijk ook mogelijk. De boomstamtafel is afgewerkt met een olie met wit pigment waardoor de tafel bestemd is tegen water en vetvlekken.

Productspecificaties

De boomstamtafel is gemaakt van ons rustieke hout. Het bijzondere aan dit hout is dat het mooi gevormde knoesten en scheuren heeft. Het is altijd mogelijk om samen met ons het geschikte hout voor uw tafel uit te zoeken in onze loods in Vuren. In onze loods zult u zien dat we verschillende stammen tot onze beschikking hebben, elk met hun eigen karakter. Doordat u, uw stam zelf uit kunt zoeken bij ons heeft u zelf invloed op de vorm, eventuele knoesten en scheuren.

Prettig advies

Op deze pagina is een afbeelding van de massief eiken boomstamtafel te vinden. U bent altijd welkom om de boomstamtafel in onze showroom in Vuren te bekijken. Hier zullen wij u kennis laten maken met onze verschillende varianten en geven wij u het benodigde deskundig advies.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.