Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Kleur

De massief eiken boomstamtafel is afkomstig uit 2013 en gerookt. Hierdoor krijgt de tafel zijn kenmerkende kleurverschil tussen het kernhout en het jonge spinthout. Het kernhout van de tafel blijft donker en het jonge spinthout blijft licht van kleur. Wanneer u het spinthout niet aan uw tafel wenst kunnen kan dit natuurlijk altijd verwijderd worden. De boomstamtafel is afgewerkt met olie met wit pigment. Dit zorgt ervoor dat de boomstamtafel goed bestand is tegen water en vetvlekken.

Productspecificaties

De boomstamtafel gemaakt uit rustiek hout. Het rustieke hout staat bekend om haar mooi gevormde knoesten en scheuren. De boomstamtafel is 3.000 mm lang, 800 mm breed, 780 mm hoog en het blad is 45 mm dik.

Prettig advies

De afbeeldingen op deze pagina geven u een beeld van de massief eiken boomstam tafel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunt u altijd onze showroom in Vuren bezoeken. Daarnaast is het mogelijk om samen met ons het geschikte hout voor uw boomstamtafel uit te zoeken. Uiteraard krijgt u daarbij ons deskundige advies.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.