Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Productspecificaties

De boomstamtafel, gemaakt van Europees Eiken, is gerookt en afgewerkt met een olie bestaande uit wit pigment. Hierdoor is de tafel bestand tegen water en vetvlekken. De boomstamtafel komt uit 2015 en is 3.000 mm lang, 1.200 mm breed en 780 mm hoog.

Kleur

Door het rookproces krijgt de boomstamtafel zijn kenmerkende kleurverschil tussen het kernhout en het jonge spinthout. Tijdens dit proces kleurt het kernhout donker. Het spinthout behoudt echter zijn eigen lichte kleur.

Europees Eikenhout

Europees Eiken is de meest gekozen houtsoort, vanwege het rustieke karakter. Wij kunnen ook tafels leveren in lepen en Canadees Maple, beide houtsoorten hebben hun eigen unieke kleur en karakter. Naast eettafels op maat, kunnen wij bijvoorbeeld ook salontafels, bijzettafels en bijpassende bankjes op maat leveren.

Prettig advies

U kunt de afbeeldingen van de boomstamtafel op deze pagina terugvinden. Indien gewenst, kunt u te allen tijde onze boomstamtafels komen bezichtigen in onze showroom in Vuren. Wij laten u graag kennismaken met de massief eiken boomstamtafel en geven u graag wat extra informatie en deskundig advies.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.