Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Kleur

Deze boomstambureaus zijn gemaakt van Europees Eiken. Daarnaast zijn de tafels gerookt. Dit zorgt voor kenmerkende kleurverschillen tussen het kernhout en het jonge spinthout. Door rookproces blijft het kernhout donker en het spinthout licht. De boomstambureaus zijn afgewerkt met naturel olie. Door deze toegepaste olie en/ of zeep zijn de werktafels goed bestand tegen water en vlekken.

Productspecificaties

De boomstambureaus komen uit 2010 en zijn 3.000 mm lang. Deze boomstambureaus van de Houtsnip zijn gemaakt van rustiek eiken met mooi gevormde knoesten en scheuren. Door het gebruik van de naturel olie wordt de tekening van het hout extra benadrukt. Ook de spiegels van het eikenhout komen hierdoor extra naar voren.

Vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over echte ambachtslieden. Hierdoor is het mogelijk om prachtige ambachtelijke houten vloeren of tafels voor u te realiseren. Maatwerk is dan ook een van onze specialiteiten. De boomstambureaus leveren wij op maat, in elke gewenste uitvoering, vaak in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig stalen onderstel. Ook staan wij altijd open voor uw ideeën zodat we samen met u het perfecte boomstambureau kunnen ontwerpen sammen met u komen we tot een uitzonderlijk resultaat.

Prettig advies

De massief eiken boomstambureaus zijn terug te zien op de afbeeldingen op deze pagina. Bent u benieuwd naar massief eiken boomstambureaus of heeft u een vraag? Dan kunt u langskomen in de showroom in Vuren. Onze medewerkers helpen u graag.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.