Op maat gemaakt

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Uw houten tafel op maat

Bij ons heeft u altijd uw droomtafel. Voor tafelbladen wordt eiken het meest gebruikt. Deze houtsoort geeft namelijk een rustieke uitstraling aan uw ruimte. Daarbij is er bij deze houtsoort enorm veel mogelijk. Het kan bijvoorbeeld gerookt worden. En op ontelbaar veel manier bewerkt worden, wat er voor zorgt dat enorm veel kleuren mogelijk zijn.

Ook kiezen onze klanten voor Iepen en Canadees Maple. Deze houtsoorten hebben écht hun eigen unieke kleur en geven een authentiek karakter aan uw ruimte.

Kom bij ons langs en doe inspiratie op. Samen bespreken we uw wensen en komen we tot de perfecte tafel op maat.

Boomstam

Het boomstam patroon is een patroon door ons zelf ontwikkeld. Door dit patroon heeft de tafel juist een robuuste uitstraling. Hierbij bestaat het tafelblad uit één stuk hout en niet uit diverse planken. Bij dit tafelblad kunt u bij ons in de loods zelf de boomstam komen uitzoeken. Zo weet u precies hoe uw tafel eruit komt te zien.

Oud en doorleefd

Ook een tafel van oud eiken geeft een robuuste uitstraling. Dit is hout dat vaak uit oude boerderijen wordt gehaald. De planken vertellen hun eigen verhaal en u ziet dat het hout met karakter is.

massief eiken vloer

Bezoek de showroom

Een eerlijk advies door onze jarenlange ervaring

  • 250 m2 showroom
  • 5 zeer vakbekwame parketteurs
  • Al meer dan 20 jaar ervaring

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.