Kom langs in onze showroom

Ontdek de schoonheid van hout bij De Houtsnip! In onze showroom vind u prachtige handgemaakte meubels en perfect gelegde houten vloeren. Stap binnen en laat u inspireren door de warme uitstraling van hout.

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met één van onze medewerkers ontdekt u de vele mogelijkheden voor uw huis. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze eettafel, een uniek op maat gemaakt meubelstuk, of een massief eiken vloer. Wij kunnen het!

Maar liefst 250m2 showroom

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Eerlijk en betrouwbaar advies

De Houtsnip helpt u graag met eerlijk en betrouwbaar advies. Wij voorzien u van professioneel advies. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat voor u de beste keuze is. Met ons houten parket heeft u jarenlang woonplezier. Ze zijn namelijk ontzettend duurzaam en van hoge kwaliteit waardoor ze lang meegaan.

Showroom advies

In 3 stappen uw perfecte droomvloer

1. 17 verschillende houtsoorten


2. Alle kleuren en bewerkingen mogelijk


3. Keuze uit 20+ patronen


1. Houtsoort

De Houtsnip biedt maar liefst 17 verschillende houtsoorten voor uw vloer. Elke houtsoort heeft een eigen kleur en tekening. Zo heeft Zebrano een prachtige strepentekening van donkere en lichte kleuren, maar heeft Wengé juist een enorm donkere kleur.

massief eiken vloer

2. Alle kleuren en bewerkingen mogelijk

Een planken vloer kan op vele manieren bewerkt worden, hierdoor kunt u de kleur en uitstraling van de vloer helemaal zelf samenstellen. Bewerkingen zijn onder andere borstelen, roken, kastijden, kleuren. De verschillende bewerkingen zijn ook met elkaar te combineren.

3. 20+ Patronen

Natuurlijk kunt u kiezen voor rechte planken, maar onze specialisten kunnen ook enorm veel patronen leggen. Zo geeft u uw ruimte een speelse vloer met planken van wisselende breedte. Of geef uw ruimte juist een luxe uitstraling met een Versailles vloer.

Eiken
Donker gerookt
Oud eiken
Geschaafd
Eiken
Middel gerookt

Kleuren en bewerkingen

Na de keuze voor de houtsoort kiest u de bewerking en kleur. Bewerkingen zijn onder andere roken, geschaafd en gebleekt. De verschillende bewerkingen zijn ook met elkaar te combineren, waardoor er tal van mogelijkheden zijn. Tijdens een showroombezoek kunnen we de bewerkingen laten zien. Hieronder enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden:

Al onze patronen

Bij De Houtsnip hebben we een ruim aanbod aan patronen, zoals visgraat die in verschillende maten, kleuren en houtsoorten leverbaar zijn. Deze patroon parketvloeren kunnen we leveren in traditioneel parket van 6 mm of 9 mm dik, in massief van 15 of 20 mm dik, in duoplank en in 3-laags eiken van 15 of 20 mm dik.

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.