Wisselende breedte patroon

Bent u opzoek naar een unieke en speelse vloer? Dan is het wisselende breedte patroon parket misschien wel een goede optie. De verschillende plankgroottes geven de desbetreffende ruimte meer karakter en een natuurlijke uitstraling. Waarbij de vloer geheel aangepast kan worden aan uw stijl. Lees hieronder verder over het wisselende breedte patroon parket.

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Patroon parket vloer

Op de afbeelding hiernaast krijgt u een goed beeld over het effect van het wisselende breedte patroon. Er wordt bij dit patroon gekozen voor een parket vloer. Deze bestaat uit 6 tot 9 mm massief edelhout, dat op de ondervloer wordt vastgenageld of gelijmd. Natuurlijk in het juiste patroon.

Het wisselende breedte patroon parket is ideaal te combineren met vloerverwarming. De warmte zal goed voelbaar zijn in de ruimte en natuurlijk op de vloer zelf.

Creëren van uw vloer

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw gedroomde wisselende breedte patroon parket. Waarbij er gekozen kan worden uit verschillende houtsoorten, groottes en kleuren. Samen bepalen we of een massieve of duoplank vloer het beste voor uw situatie is. Toch een ander patroon? Eén van onze persoonlijke favorieten is het visgraat patroon.

Kom gerust langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken en advies te krijgen.

Bezoek de showroom

Een eerlijk advies door onze jarenlange ervaring

  • 250 m2 showroom
  • 5 zeer vakbekwame parketteurs
  • Al meer dan 20 jaar ervaring

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.