Weense punt parket

De Houtsnip biedt een verscheidenheid aan patroon vloeren aan. De keuzevrijheid loopt van een rechte planken patroon tot aan visgraat vloerpatronen. Neem gerust een kijkje op onze vloerpatronen pagina om inspiratie op te doen.

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Weense punt parket patroon

Het Weense punt parket is een van de meest bijzondere vloerpatronen van De Houtsnip. Het patroon is namelijk zeldzamer dan bijvoorbeeld het visgraat parket en de Hongaarse punt parket. Ondanks dat het Weense patroon binnen het rijtje past, heeft het Weense punt parket patroon een rustigere uitstraling dan bijvoorbeeld het klassieke Visgraat parket patroon.

Zoals u op de afbeelding hiernaast kunt zien, is het Weense punt parket een vloerpatroon met karakter vanwege de kenmerkende scherpe hoeken in de vloer. Het patroon is leverbaar in verschillende kleuren, maten en houtsoorten. Bovendien kan het Weense punt parket patroon gelegd worden met een band en bies.

Vloerverwarming

Naast de rest van onze patronen parket vloeren, is het ook mogelijk om dit patroon parket te combineren met vloerverwarming om een aangename temperatuur in uw ruimte te creëren.

Geheel naar wens en op maat

U heeft het patroon gekozen. Nu biedt de Houtsnip ook nog de mogelijkheid om het patroon in enorm veel soorten hout uit te voeren. Het soort hout verandert en bepaalt de uitstraling van de vloer. Daarbij kunnen onze vakmensen uw vloer ook nog op diverse manieren afwerken en beschermen. Zo creëren we samen uw perfecte vloer die zo lang mogelijk meegaat!

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd naar de Weense punt parket van De Houtsnip of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Vuren. Hier krijgt u een goede indruk van de sferen die onze vloeren uit kunnen stralen. Samen bepalen we of een massieve of duoplank vloer het beste voor uw situatie is.

Bezoek de showroom

Een eerlijk advies door onze jarenlange ervaring

  • 250 m2 showroom
  • 5 zeer vakbekwame parketteurs
  • Al meer dan 20 jaar ervaring
Plan uw showroombezoek