Versailles parket in grachtenpand te Amsterdam

Brengt een luxueuze uitstraling

Een Versailles parket is een parket met een bijzonder patroon. Het unieke patroon geeft uw ruimte een uitzonderlijke uitstraling. Het patroon is bedacht en gemaakt voor het paleis van Versailles. Hier komt de naam van het patroon dan ook vandaan.

Versailles parket - grachtenpand intro 1
Versailles parket - grachtenpand 2
Versailles parket - grachtenpand 3

Een robuuste en luxueuze vloer

Met vele toepassingen zijn de opties bij een Versailles parket oneindig. Zo hebben wij dit prachtige patroon bijvoorbeeld gelegd in een historisch grachtenpand in Amsterdam. De historie van het pand past perfect bij de look die het Versailles parket heeft.

Vakwerk, en dat is te zien

Er is gekozen om de vloer niet af te spanen. Dit betekent dat alle nageltjes waarmee de vloer is vastgezet nog te zien zijn. Onze eigen leggers, leggen het traditionele patroon namelijk bij u op locatie. Zij leveren vakwerk, en op deze manier is dat nog terug te zien ook. De nageltjes in het patroon geven een mooi en authentiek effect aan de vloer.

De mogelijkheden zijn oneindig

Deze uitvoering van het Versailles parket is behandeld met Woca olie (wit). Deze olie kan worden toegepast op alle onbehandelde, geschuurde houtsoorten. De olie zorgt ervoor dat de houtkleur en structuur wordt verdiept. Daarbij beschermt het de vloer tegen vuil en vlekken.

Na het toepassen van de olie hebben we de vloer ook nog behandeld met houtzeep. Dit maakt de vloer extra bestand tegen vocht, vuil en vlekken. Natuurlijk wilt u uw houten vloer zo lang mogelijk het mooiste houden.

Een prettig advies

Bent u benieuwd naar het Versailles parket? Neem dan gerust contact met ons op of plan direct een afspraak in op onze showroom. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een passend advies.

Bent u toch op zoek naar iets anders? Misschien zijn onze massief eiken vloeren of visgraat patronen iets voor u?

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.