Uniek Versailles parket

Met kader in molenwiek patroon

Het Versailles patroon heeft een uitzonderlijke en luxueuze uitstraling. Het is niet voor niets een patroon dat speciaal ontworpen en gemaakt is voor het paleis van Versailles. Ook voor een villa in Laren past dit prachtige patroon perfect in de ruimte.

In molenwiek - intro 1
In molenwiek - intro 2
In molenwiek - intro 3

Patroon Versailles met kader in molenwiek

Behandeling Royl Naturel olie

Patroonafmetingen 820 mm x 820 mm

Versailles parket voor een luxe uitstraling

Het originele prachtige patroon bestaat uit een omkadering met hierin een blokpatroon vlechtwerk. In deze villa hebben we het patroon een speciale touch gegeven. Het kader bij dit parket is een molenwiek. Zo is het patroon nog steeds omkaderd maar lijkt het meer alsof het in elkaar overloopt.

Omdat wij eigen vakbekwame leggers hebben, is het bij ons altijd mogelijk om patronen geheel naar wens te leggen. Daarbij weet u dat uw patroonvloer altijd strak wordt gelegd.

Altijd de juiste afmetingen

De afmetingen van het patroon voor dit project zijn 820 mm x 820 mm. Voor onze parketteurs langskomen om het patroon te leggen, komen ze langs om de ruimte goed in te meten. Zo zorgen we er bij de Houtsnip voor dat de vloer altijd goed tot zijn recht komt.

De juiste behandeling voor een lange levensduur

De vloer die gelegd is, is behandeld met de Royl Naturel olie. Deze plantaardige olie is eenvoudig te verwerken en droogt snel. Hij dringt in het hout en maakt de vloer goed vuil- en waterafstondend.

Vrijblijvende showroomafspraak

Bent u nog aan het rondkijken en er nog niet helemaal uit? Kom dan gerust langs in onze showroom. Samen bespreken we uw wensen en ideeën en komen we tot uw droomvloer.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een massief eiken vloer met een rustieke uitstraling. Of houdt u meer van een patroon in uw vloer? Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een visgraat of Hongaarse punt parket.

Maak hier direct uw afspraak en onze specialisten helpen u verder!

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.