Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Kenmerken Versailles vloer

Het Versailles parket is een houten vloer met patroon. Het patroon bestaat uit een omkadering van eiken met daarin een blokpatroon vlechtwerk. Kenmerkend aan de Versailles patroon vloer is dat de vierkante blokken onder een hoek van 45 graden in de ruimte neergelegd worden. Bovendien kan het Versailles vloer patroon in verschillende houtsoorten gelegd worden, maar wordt het meest vaak gelegd met Europees eiken hout.

Vloerverwarming

Mocht u behoefte hebben aan een warme vloer, is het mogelijk om de Versailles vloer te combineren met vloerverwarming. Dit geldt ook voor de andere patroon parket vloeren van De Houtsnip.

Prettig advies

Onze Versailles vloer is in verschillende maten, kleuren en houtsoorten te verkrijgen. Wilt u meer informatie over deze klassieke patroonvloer? Maak dan zeker gebruik van onze jarenlange kennis, ervaring en passie, we staan je graag te woord. Kom langs bij onze showroom in Vuren of neem gerust contact op. Samen bepalen we of een massieve of duoplank vloer het beste voor uw situatie is. En wat voor patroon zou u willen, één van onze persoonlijke favorieten is bijvoorbeeld het visgraat patroon.

Benieuwd naar andere unieke parketvloeren van De Houtsnip? Bij onze projecten kunt u ook inspiratie opdoen.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.