Versailles vloer

Bij De Houtsnip hebben we een grote verscheidenheid aan vloerpatronen tot onze beschikking die uw vloer extra uniek maken. Bent u op zoek naar een bijzonder vloerpatroon? Dan is het Versailles patroon zeker een optie. Hieronder leest u meer informatie over dit patroon.

Zoals u op de afbeelding kunt zien, heeft de Versailles vloer een uitzonderlijke uitstraling. Het luxueuze patroon is speciaal bedacht en ontwikkeld voor het paleis van Versailles, daar leent het patroon zijn naam ook van.

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

De versailles kent vele toepassingen

De Versailles vloer is zeer geliefd door haar klassieke en elegante uitstraling. Vroeger werd het patroon met name gelegd in landhuizen en kastelen. Tegenwoordig wordt het prachtige Versailles parket steeds vaker toegepast in het interieur van woningen. Het Versailles parket is perfect passend bij zowel een strak modern als een warm klassiek interieur en geeft iedere ruimte een koninklijk tintje.

Kenmerken versailles vloer

Het Versailles parket is een houten vloer met patroon. Het patroon bestaat uit een omkadering van eiken met daarin een blokpatroon vlechtwerk. Kenmerkend aan de Versailles patroon vloer is dat de vierkante blokken onder een hoek van 45 graden in de ruimte neergelegd worden. Bovendien kan het Versailles vloer patroon in verschillende houtsoorten gelegd worden, maar wordt het meest vaak gelegd met Europees eiken hout.

Vloerverwarming

Mocht u behoefte hebben aan een warme vloer, is het mogelijk om de Versailles vloer te combineren met vloerverwarming. Dit geldt ook voor de andere patroon parket vloeren van De Houtsnip.

Prettig advies

Onze Versailles vloer is in verschillende maten, kleuren en houtsoorten te verkrijgen. Wilt u meer informatie over deze klassieke patroonvloer? Maak dan zeker gebruik van onze jarenlange kennis, ervaring en passie, we staan je graag te woord. Kom langs bij onze showroom in Vuren of neem gerust contact op. Samen bepalen we of een massieve of duoplank vloer het beste voor uw situatie is. En wat voor patroon zou u willen, één van onze persoonlijke favorieten is bijvoorbeeld het visgraat patroon.

Benieuwd naar andere unieke parketvloeren van De Houtsnip? Bij onze projecten kunt u ook inspiratie opdoen.

Bezoek de showroom

Een eerlijk advies door onze jarenlange ervaring

  • 250 m2 showroom
  • 5 zeer vakbekwame parketteurs
  • Al meer dan 20 jaar ervaring

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.