Kopshout parket

Kopshout parket is erg bijzonder, maar wat minder bekend. Het geeft een unieke en speelse uitstraling aan de ruimte waar het neergelegd is. Deze vloer is erg sterk en daarom een goede optie voor bedrijfsruimtes. Natuurlijk past het ook perfect in woningen. Lees hieronder verder over het kopshout parket.

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Eigenschappen

Kort gezegd bestaat een kopshout parketvloer uit talloze naast elkaar liggen dwars gezaagde eiken blokjes. Er kan gekozen worden uit verschillende houtsoorten en maten. De vloer geeft een unieke look aan de desbetreffende ruimte.

Sterk

De kopshout vloer behoort tot één van de sterkste houten vloeren. Het is geschikt voor zwaar en intens gebruik door de slijtvastheid. Denk hierbij aan machines die over de vloer heenrijden. Daarnaast heeft een kopshoutparket vloer een zeer lange levensduur.

Wanneer u op zoek bent naar een vloer die tegen een stootje kan maar toch een stijlvolle uitstraling heeft, is deze vloer de perfecte keuze.

Kleur

Er kan gekozen worden uit verschillende kleuren. U kunt langsgaan in onze showroom om inspiratie op te doen. Deze is gelegen aan de dijk aan de uiterwaarden van De Waal. Kijk ook gerust bij onze opgeleverde projecten voor leuke ideeën.

Samen bepalen we of een massieve of duoplank vloer het beste voor uw situatie is. En wat voor patroon zou u graag willen? Misschien een visgraat patroon? Bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bezoek de showroom

Een eerlijk advies door onze jarenlange ervaring

  • 250 m2 showroom
  • 5 zeer vakbekwame parketteurs
  • Al meer dan 20 jaar ervaring

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.