Hongaarse punt

45 of 60 graden

Iets extra’s toevoegen aan uw vloer? Ga dan voor een speciaal patroon zoals bijvoorbeeld de Hongaarse punt. Op de foto’s hiernaast ziet u goed hoe het Hongaarse punt patroon eruitziet. Hij is in verschillende versies te leggen. Bijvoorbeeld in 45 of 60 graden. Dit patroon geeft een unieke uitstraling aan uw vloer, maar blijft toch rustig voor het oog. Daarbij is dit patroon goed te combineren met bijna alle interieurstijlen.

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Hongaarse punt met vloerverwarming

Ook dit patroon kan de Houtsnip leggen met vloerverwarming. Wij kunnen dit eigenlijk realiseren voor al onze patronen. De warmte is dan goed te voelen op de vloer. Deze warmte wordt doorgegeven aan de ruimte, de ruimte zal dan ook snel een aangename temperatuur krijgen. Geen twijfels dus over de combinatie van uw Hongaarse punt parket met een vloerverwarming!

Soorten

De Hongaarse punt is beschikbaar in verschillende maten, kleuren en houtsoorten. De meest populaire houtsoort is massief eiken. Maar ook de hoek waarin het patroon gelegd wordt, biedt twee opties. U kunt ervoor kiezen om het patroon in 45 of 60 graden te laten leggen.

Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en door te spreken. Zo bieden wij ook patronen die op de Hongaarse punt lijken, maar net wat anders zijn. Denk hierbij aan de Weense punt of visgraat.

Bezoek de showroom

Een eerlijk advies door onze jarenlange ervaring

  • 250 m2 showroom
  • 5 zeer vakbekwame parketteurs
  • Al meer dan 20 jaar ervaring
Plan uw showroombezoek