Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Hongaarse punt parket met een bies
Hongaarse punt parket met een bies
Hongaarse punt parket met een bies

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Hongaarse punt parket met een bies

Geef karakter aan uw woning!

Tijdens dit project hebben we een prachtige vloer met een luxe uitstraling gelegd. Een houten parketvloer met een Hongaarse punt met een bies. Deze past in een klassiek of een modern interieur.

Houtsnip - houtsnip project Hongaarse punt 3

Contact

Hongaarse punt parket met een bies
Afspraak maken

We wilden karakter toevoegen aan deze unieke woning met een vloer die past bij het huis. Dit deden we door in gesprek te gaan met de eigenaar en door een kijkje te nemen op locatie. Zo kwamen we samen met de klant tot de beste keuze.

Hongaarse punt parket met een bies -

De klant is blij met de keuze voor het Hongaarse punt parket. De klant had eerder van De Houtsnip gehoord en in eerste instantie daarom voor ons gekozen, uiteindelijk was zij erg tevreden over de geleverde kwaliteit en de adviezen die zij heeft gehad. Zij vond het persoonlijke advies en de tijd die er werd gestoken in het adviseren en uiteindelijk de vakkundigheid van onze medewerkers erg prettig. Dat is wat wij het liefste doen, meedenken met de klant en daardoor kwalitatief goede projecten afleveren die passen bij de klant en het interieur.

Hongaarse punt parket met een bies -

Voor deze vloer kunt u kiezen voor verschillende maten en kleuren. Daarnaast kunnen wij deze vloer leveren in 45 graden of 60 graden gezaagd. Het verschil met een vissengraat parketvloer is dat daarbij de planken loodrecht op elkaar worden gelegd. Wij hebben deze klant geadviseerd om voor de Hongaarse punt parketvloer te kiezen, omdat dat het beste past bij het huis en de inrichting hiervan.

Hongaarse punt parket met een bies -

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

Hongaarse punt parket met een bies - Meer informatie of vrijblijvend advies?

Veelgestelde vragen

Bij bestaande vloer:

 • Foto’s van de vloer.
 • Eventueel een plattegrond en het aantal vierkante meters.
 • Hebben de planken een vellingkant?
 • Met welke olie/ lak zijn de planken op dit moment behandeld?
 • Is de vloer gerookt?

Nieuwe vloer:

 • Eventueel een plattegrond en het aantal vierkante meters.
 • Soort ondervloer?
 • Word er gebruik gemaakt van vloerverwarming?
 • Bij nieuwbouw, wanneer wordt het huis opgeleverd?
 • Is de bestaande woning waar de nieuwe vloer komt te liggen vochtig?

Onze showroom is open op vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 12:00 uur tot 16:00 uur. Op een andere dag en op zaterdagochtend bent u ook van harte welkom, na het maken van een afspraak.

Ja, wij werken door heel Nederland en ook in België.

Ja dit is mogelijk, wij hebben hier inmiddels meer dan 15 jaar ervaring mee. We gebruiken hiervoor de duoplank bestaande uit een toplaag van edelhout en een onderlaag van watervaste berkenmultiplex. Dit duo vormt samen een stabiel product, waarbij werking nagenoeg is uitgesloten. De duoplank is dus geschikt voor vele toepassingen, waar een massieve planken vloer niet zomaar gelegd kan worden. Voor meer informatie over onze duoplank vloeren nodigen wij u uit om langs te komen in onze showroom.

Dat is geheel afhankelijk van de vloer die u uitkiest in onze showroom. Elke vloer die u uitkiest heeft een ander soort ondervloer nodig. Wij geven u graag specialistisch advies in onze showroom.

Een houten vloer is geschikt om in de keuken te leggen, het vraagt alleen iets meer onderhoud. In een keuken krijg je eerder te maken met vocht- en vet vlekjes, daarom is het belangrijk om de keuken goed bij te houden met onze onderhoudsmiddelen.

Ja, dat doen wij ook. Naast een uitgebreide toelichting, goede begeleiding en service krijgt een “doe het zelver” ook een korting bij ons wanneer hij of zij de vloer zelf gaat leggen en zelf komt halen. De hoogte van de korting is afhankelijk van de grote van de order.

Ja, wij knappen ook vloeren op. Een aanheling aan een bestaande vloeren, diep schuren evt. kleuren en oliën is geen probleem. Ook herstellen van schade bijvoorbeeld veroorzaakt door water of brand kunnen wij voor u verzorgen.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.