Chapel patronen

Eindeloze mogelijkheden

Bij de Houtsnip hebben we een ruim aanbod aan Chapel patronen die in verschillende maten, kleuren en houtsoorten leverbaar zijn. Sommige als blokpatronen en andere als sterpatronen. Over het algemeen is de Chapel parket omkaderd met een raamwerk van eiken of een ander gekozen houtsoort met daarbinnen in het patroon.

De Chapel vloeren die wij aanbieden zijn: Versailles parket, Variance parket, Castel parket, Chantilly parket, Chateau parket, Cross parket, Etoille parket, Empire parket, blokpatroon, basket parket en Albert parket. Ieder patroon heeft haar eigen unieke kenmerken.

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Traditioneel gelegd

De basis van een traditionele parket vloer die 6 of 8/9 mm dik is, is hetzelfde. De ondervloer bestaat uit eiken mozaïek plaatjes of spaanplaat broodjes. Hierop wordt het 6 tot 9 mm dikke massieve parket in het juiste patroon neergelegd gelijmd en vastgenageld. Bovendien zijn alle patronen ook leverbaar in duoplank dus ook goed te combineren met vloerverwarming, vloerkoeling en aardwarmte

Hiernaast vindt u de verschillende bijzondere Chapel parketten die wij aanbieden. Alle Chapel vloeren zijn leverbaar in massief eiken vloer 20 mm dik, parket 6 of 9 mm dik, 3 laags eiken, duoplank 20 mm dik en duoplank 15mm dik

Meer informatie?

In onze showroom in Vuren hebben we de verschillende Chapel parketten staan. Kom gerust langs, zodat we ze samen met u goed kunnen vergelijken. Het verschil zit hem namelijk in de details. Bent u geïnteresseerd in een specifiek patroon? Twijfel niet om contact op te nemen, wij kunnen alle patronen leveren.

Toch liever een ander patroon? Bekijk ook eens het visgraat patroon!

Bezoek de showroom

Een eerlijk advies door onze jarenlange ervaring

  • 250 m2 showroom
  • 5 zeer vakbekwame parketteurs
  • Al meer dan 20 jaar ervaring

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.