Boomstampatroon

Bij De Houtsnip bieden we een breed scala aan mogelijkheden wat betreft patronen. We werken dan ook met verschillende vloeren die ieder voorzien zijn van unieke patronen. Voor ieder interieur hebben we gegarandeerd een passend patroon klaarstaan.

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Boomstampatroon

Bij De Houtsnip zijn we het meest trots op de vloer met het boomstam patroon. Het patroon hebben we zelf ontworpen en wordt nergens zo gemaakt als in Vuren. Het unieke aan dit patroon is dat de boom volkomen in tact blijft. De ruimtes die overblijven, worden opgevuld met spieën. Deze worden op een ambachtelijke wijze door ons gemaakt en geven een bijzonder karakter aan het patroon.

Op basis van de vorm en de structuur, krijgt elke eiken plank zijn eigen plaats in de vloer. Daarna worden de planken pas ontwikkeld, waarbij we erg secuur te werk gaan. Het eindresultaat mag er wezen: een ambachtelijke vloer met een natuurlijke uitstraling.

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd naar het meest unieke vloerpatroon van De Houtsnip? U kunt altijd contact opnemen of langskomen in onze showroom. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van informatie en het benodigde advies. Samen bepalen we of een massieve of duoplank vloer het beste voor uw situatie is. Tegelijkertijd kunt u kennismaken met onze andere verschillende, maar bovenal unieke, patronen zoals bijvoorbeeld visgraat patroon.

Bezoek de showroom

Een eerlijk advies door onze jarenlange ervaring

  • 250 m2 showroom
  • 5 zeer vakbekwame parketteurs
  • Al meer dan 20 jaar ervaring
Plan uw showroombezoek