Een prachtige hal bij IJkelenstam Keukens

Met een basket doorlopend patroon

IJkelenstam Keukens heeft ons al vaker ingeschakeld voor het leggen van houten vloeren. Omdat zij altijd tevreden zijn met het resultaat hebben wij dit unieke patroon parket ook gelegd. Een prachtig en uniek ontvangst voor bezoekers.

Bewerking Gerookt

Behandeling Woca olie wit

Basket doorlopend; een uniek patroon

Het patroon bestaat uit blokken met omringende houten latjes. Vaak worden blokpatronen omkaderd. Dit is echter niet het geval bij het Basket doorlopende patroon. Het patroon dat we bij IJkelenstam Keukens hebben geplaatst, wordt niet onderbroken. Het oogt daarom rustiger dan andere blokpatronen.

De Houtsnip heeft eigen specialisten in dienst die het patroon hebben gelegd. Zij hebben het patroon op een ondervloer verlijmd en genageld. Bij ons weet u altijd dat een vakman uw vloer komt leggen en dat het patroon dus altijd perfect gelegd wordt.

Strak gelegde vloer

Onze parketteurs hebben al het bestaande lijstwerk in ere gehouden. Dit betekent dat zij de vloer strak tussen de bestaande plinten en neuten hebben gelegd. Daarbij is de vloer netjes langs de trap gemaakt.

Gerookt en geolied

De vloer is gerookt. Dit zorgt ervoor dat elk onderdeel een eigen unieke kleur krijgt. Voor een doorlopend geweven patroon geeft dit een prachtig effect. De kleurnuance in elk afzonderlijk onderdeel, maakt het dat het geheel prachtig bij elkaar past.

Hierna is het parket ook nog geolied. Hiervoor is gekozen voor Woca olie wit. Deze is toe te passen op alle onbehandelde, geschuurde houtsoorten. Het zorgt voor een verdieping van de houtkleur en structuur. Met de kleurnuance die ontstaan is door het roken, geeft dit nog een extra mooi effect. Daarbij beschermt de olie ook tegen vuil en vlekken, waardoor de vloer nog langer meegaat.

Kom langs in onze showroom in Vuren

Wilt u meer weten over dit patroon of misschien wilt u meer weten of andere patronen? Plan dan een bezoek in bij onze showroom. Daar helpen onze specialisten u graag verder. Van een visgraat vloer tot een massief eiken vloer; de Houtsnip heeft het!

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.