Basket doorlopend

Bij De Houtsnip werken we met verscheidene patronen en verwerken we deze in ons grote aanbod aan vloeren. Zo hebben we voor iedere klant wat wils: van rechte patronen tot aan in elkaar lopende patronen, zoals het Visgraat parket.

Het basket doorlopende patroon is bijzonder in zijn soort. Waar de andere blokpatronen vaak omkaderd worden is dit bij het basket doorlopende patroon niet het geval. Het patroon wordt niet onderbroken waardoor het patroon rustiger oogt dan de andere blokpatronen. Bovendien is het patroon uit te voeren met een band en bies.

Het basket doorlopende patroon van De Houtsnip geeft uw interieur een bijzondere uitstraling. Zoals u kunt zien op de afbeelding, vallen de planken op door het basket doorlopende patroon en de kleur. De donkere uitstraling van het hout creëert een warm en sfeervol gevoel in uw ruimte.

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie inwinnen over het basket doorlopende patroon van De Houtsnip? Of bent u benieuwd naar de andere patronen die wij tot onze beschikking hebben, bijvoorbeeld visgraat patroon? Neem gerust contact op of kom langs in onze showroom in Vuren. Onze medewerkers staan hier voor u klaar en kunnen u meer informatie bieden en passend advies geven. Samen bepalen we of een massieve of duoplank vloer het beste voor uw situatie is.

Bezoek de showroom

Een eerlijk advies door onze jarenlange ervaring

  • 250 m2 showroom
  • 5 zeer vakbekwame parketteurs
  • Al meer dan 20 jaar ervaring

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.