Niets mooier dan hout

Onze mensen zijn echte ambachtslieden. Met passie voor de mooiste producten van de natuur: houten vloeren en tafels.

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Liefde voor het vak

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.

We maken u graag onderdeel van onze ambacht. Daarom kunt u niet alleen onze showroom in Vuren bezoeken, maar ook de daaraan grenzende werkplaats. Hier kunt u onze mensen aan het werk zien. Met het roken, logen, verouderen, kleuren of kastijden van planken. Geheel naar de wens en smaak van onze klanten.

Ook bieden wij u in Vuren de mogelijkheid om uw eigen hout uit te zoeken voor uw (boomstam)tafel. Een tafel die wij volledig op maat en in elke gewenste uitvoering en kleur voor u kunnen maken. Wij staan voor u klaar. In de showroom, maar ook telefonisch of via e-mail. Om al uw vragen over houten vloeren en tafels te beantwoorden. Zodat ook u het mooiste van de natuur in uw huis kunt halen.

Ons team

Onze mensen zijn echte ambachtslieden. Met passie voor de mooiste producten van de natuur: houten vloeren en tafels. Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig.

Klaas

Parketteur & Logistiek

Ellen

Verkoopadviseur

Bart

Parketteur & Meubelmaker

Menno

Verkoopadviseur

Rob

Verkoopadviseur & Planning

Arjan

Parketteur

Thijs

Parketteur & Meubelmaker

Veelgestelde vragen

Ik wil graag langskomen in de showroom, welke informatie is handig om mee te nemen?

Bij bestaande vloer:

 • Foto’s van de vloer.
 • Eventueel een plattegrond en het aantal vierkante meters.
 • Hebben de planken een vellingkant?
 • Met welke olie/ lak zijn de planken op dit moment behandeld?
 • Is de vloer gerookt?

Nieuwe vloer:

 • Eventueel een plattegrond en het aantal vierkante meters.
 • Soort ondervloer?
 • Word er gebruik gemaakt van vloerverwarming?
 • Bij nieuwbouw, wanneer wordt het huis opgeleverd?
 • Is de bestaande woning waar de nieuwe vloer komt te liggen vochtig?

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

Van dinsdag t/m zaterdag werken wij op afspraak. Zo zijn wij er namelijk zeker van dat wij de tijd kunnen nemen voor u. Spontane bezoeken kunnen op vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur of op zaterdag van 12:00 uur tot 16:00 uur.

Klanten die een afspraak hebben gemaakt gaan voor, ook op vrijdag en zaterdag.

Werken jullie door heel Nederland?

Ja, wij werken door heel Nederland en ook in België.

Leveren jullie ook vloeren en bijproducten aan mensen die zelf het parket willen leggen?

Ja, dat doen wij ook. Naast een uitgebreide toelichting, goede begeleiding en service krijgt een “doe het zelver” ook een korting bij ons wanneer hij of zij de vloer zelf gaat leggen en zelf komt halen. De hoogte van de korting is afhankelijk van de grote van de order.

Restaureren jullie ook bestaande (oude) vloeren?

Ja, wij knappen ook vloeren op. Een aanheling aan een bestaande vloeren, diep schuren evt. kleuren en oliën is geen probleem. Ook herstellen van schade bijvoorbeeld veroorzaakt door water of brand kunnen wij voor u verzorgen.

Google reviews

5/5 op basis van 50 reviews
Anton Ewen
Anton Ewen
Zeer professionele aanpak en met een schitterend resultaat een hardhouten vloer nieuw leven in geblazen. Goed advies van tevoren en snel een afspraak ingepland. Echt een top bedrijf met een hart voor hout! ( 1 foto voor en 3 foto’s na behandeling)
Walter Gremmen
Walter Gremmen
Zeer positief, afspraak is afspraak. De schuurmachine was niet helemaal goed dus werd eind van de dag de juiste aangevoerd en daarmee is de vloer helemaal naar wens geschuurd zodat de volgende dag de planning en het gewenste resultaat is behaald.
Yvo Eijs
Yvo Eijs
Deze maand heeft de Houtsnip een houten visgraatvloer bij ons gelegd. Een waar kunstwerk wanneer je ziet hoe netjes alles is afgewerkt en aansluit. Deskundig advies en zeer prettig contact van begin tot einde. 100% passie en vakmanschap!
kaj brijder
kaj brijder
J. Blom
J. Blom
Voor de tweede keer een vloer laten leggen door de Houtsnip. Zowel het showroombezoek, als de voorbereiding en het plaatsen van de vloer is naar volle tevredenheid verlopen! Bij de Houtsnip staan een tevreden klant, een perfecte vloer en het ambacht alle drie op de eerste plaats!
Ted Bakker
Ted Bakker
geweldig mooi resultaat, vakbekwaam team en snelle service kortom een bedrijf om zeker aan te bevelen
Rob Van de beek
Rob Van de beek
In maart is in ons nieuwe huis de eiken vloer gelegd en de trap bekleed. We zijn goed voorgelicht en de vloer is strak gelegd en mooi afgewerkt. Er waren wat tegenslagen (teveel vocht in huis, ziekte), maar dat hebben we in prettig overleg en samenwerking weten op te lossen. Wij kunnen de Houtsnip zeker aanbevelen als je je aan het oriënteren bent op een houten vloer en kwaliteit wilt.
Hans Cusell
Hans Cusell
Bert D.
Bert D.
Prima service, komt afspraken na. Waterschade mooi gerepareerd en ook verzekering akkoord met de kosten.
Amber Van Veggel
Amber Van Veggel
Erg tevreden over de houten visgraat vloeren die door De Houtsnip in mijn woning zijn geplaatst. Het resultaat is prachtig. Van begin tot eind zeer prettig contact gehad. Sympathieke en kundige medewerkers. Mooie showroom. Absoluut een aanrader voor houten vloeren.

Showroom advies

Op basis van uw voorkeuren kunnen we u voorzien van passend en eerlijk advies. U ontvangt een duidelijke uitleg over onze werkwijze, garantievoorwaarden en eventuele onderhoudsinstructies. Ten slotte bieden wij u een gedetailleerde offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Vloeren worden gelegd door eigen vakmensen
  100% ambacht en vakmanschap
 • Hoogwaardig hout
  Lange termijn investering
 • Duurzaam onderhoudsadvies
  Uw vloer gaat tientallen jaren mee

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.