Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Oud eiken tafel op maat - De Hout Snip
Oud eiken tafel op maat - De Hout Snip
Oud eiken tafel op maat - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Oud eiken tafel op maat

Het maken van oud eiken tafels is ook 1 van onze passies. Deze tafels worden gemaakt van eeuwen doorleefd eiken, vaak uit oude boerderijen. De planken die in deze tafels verwerkt worden vertellen ieder hun eigen unieke verhaal. Hierdoor zullen de oud eiken tafels een unieke plaats in uw interieur nemen.

De kwalitatief hoogwaardige oud eiken tafels leveren wij op maat, in elk gewenste uitvoering. De massief oud eiken tafel heeft een warm gewalst stalen onderstel. Het onderstel wordt gemaakt door een ambachtelijke smid en kan ook op maat gemaakt worden. In combinatie met een Houtsnip vloer wordt er één geheel in uw ruimte gecreëerd.

Wij kunnen ook tafels leveren die gemaakt zijn van oude wagondelen. Deze tafels zien er geleefd uit en geven uw kamer een Bourgondische uitstraling. Voor een strakkere en moderne uitstraling is het mogelijk om tafels te leveren bestaande uit een nieuw eiken blad met bijvoorbeeld roestvrijstalen poten.

Uiteraard staan we altijd open voor ideeën zodat we samen met u de perfecte tafel kunnen ontwerpen. Het is ook mogelijk om met ons het hout voor uw tafel uit te zoeken in onze loods in Vuren.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Productspecificaties

De tafel komt uit 2017 en is gemaakt van Oud Europees eiken. Deze tafels zien er geleefd uit en geven uw kamer een Bourgondische uitstraling. Daarnaast omvat de tafel rustiek hout met mooi gevormde knoesten en scheuren. De oud eiken tafel is onbehandeld en 3.200 mm lang, 1.100 meter breed en 780 mm hoog. Naast eettafels op maat is het ook mogelijk om bijvoorbeeld salontafels, bureautafels, bijzettafeltjes en bijpassende bankjes op maat te leveren.

Passend advies

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van oud eiken, kunt u contact met ons opnemen, uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Ook voor prachtige massief eiken vloeren in bijvoorbeeld visgraat patroon kunt u bij ons terecht!

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.