Unieke maatwerk wastafel

Ook maken wij bij de Houtsnip nieuw eiken en oud eiken wastafelmeubels. Bij het maken van deze wastafel is er gebruik gemaakt van eeuwen oud doorleefd Europees Eikenhout, vaak afkomstig van oude boerderijen.

Plan showroom bezoek

Houtsoort Oud eiken

Patroon Rechte planken

Omschrijving

Het bijzondere aan deze wastafel is dat alle planken hun eigen verhaal hebben. De wastafel ziet er geleefd uit en geeft uw badkamer een Bourgondische uitstraling. Heeft u liever een strakke en moderne uitstraling, dan is het ook mogelijk om een wastafel bestaande uit een nieuw eiken blad met bijvoorbeeld roestvrijstalen poten aan te leveren.

De oud eiken wastafels kunnen uiteraard ook naar eigen wens gemaakt worden in iedere gewenste uitvoering.

Productspecificaties

Deze oud eiken wastafel uit 2015 is onbehandeld en gemaakt van rustiek oud hout. Regen, sneeuw, hagel, wind en de zon hebben hun sporen achter gelaten op dit rustieke hout. Hierdoor heeft deze oud eiken wastafel een unieke uitstraling. Wij leveren naast deze wastafelmeubels ook oud eien eettafels, salontafels, bureau’s , bijzettafeltjes en bijpassende bankjes op maat.

 

Vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over echte ambachtslieden. Hierdoor is het mogelijk om prachtige ambachtelijke houten vloeren, tafels of andere meubels voor u te realiseren. Maatwerk is dan ook een van onze specialiteiten. De oud eiken wastafels leveren wij op maat, in elke gewenste uitvoering. Wij staan altijd open voor uw ideeën en wensen zodat we samen met u het perfecte meubelstuk kunnen ontwerpen. Samen met u komen we tot een uitzonderlijk resultaat.

 

Passend advies

Op de afbeeldingen op deze pagina vindt u de oud eiken wastafel. Heeft u een vraag of wilt u deze bijzondere oud eiken wastafel komen bekijken? Dan kan dat in onze showroom in Vuren. De medewerkers van de Houtsnip zijn bereid om al uw vragen te beantwoorden en deskundig advies te bieden.

Bekijk ook deze projecten