Eiken tafel met stalen poten

Een robuuste tafel met stalen onderstel

Deze eiken tafel met stalen poten geeft een prachtige, robuuste uitstraling aan de ruimte. De tafel is geïnspireerd op onze eigen boomstamvloer. De vormen die terugkomen in de tafel ziet u ook in ons eigen patroon.

Eiken tafel met stalen poten - intro

Bewerking Gerookt

Behandeling Woca olie wit

Patroon vloer Hongaarse punt

Een pronkstuk in de ruimte

Deze eiken tafel met stalen poten is een pronkstuk in elke ruimte. Het maakt de sfeer in de ruimte door zijn robuustheid en zachte vormen. De combinatie met het stalen onderstel maakt de uitstraling helemaal compleet.

Bewerking en behandeling

Op een extra touch te geven aan het tafelblad is het hout dat hiervoor gebruikt is, gerookt. Het roken van hout zorgt voor een diepere tint en een bruin-grijze kleur. Dit zie je goed terugkomen in dit tafelblad. Hierna is het hout behandeld met Woca olie wit. Het hout neemt de olie op en zorgt voor een laagje dat vuil en vlekken afweert. Daarbij laat het de structuur van het hout extra goed uitkomen.

Combinatie met de vloer

De combinatie met de vloer zorgt voor een warme ruimte. De vloer bestaat uit een Hongaarse punt patroon. Dit unieke patroon geeft een authentieke uitstraling aan een ruimte. De vormen op het tafelblad zorgen juist voor een goede balans in de ruimte. Het patroon van de vloer is namelijk juist wat drukker en de vormen op de tafel zijn rustig.

Patroon van de vloer

De Hongaarse punt lijkt erg veel op de Weense punt. Het grote verschil tussen deze twee is dat de banen recht liggen. Bij de Weense punt grijpen de banen in elkaar. Voor de Hongaarse punt kunt u kiezen om de balken in 45 of 60 graden te laten leggen.

Ga voor een massief houten tafel of vloer en kom langs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een unieke tafel of vloer? Plan een afspraak in op onze showroom en onze specialisten helpen u graag bij uw keuze. Misschien gaat u toch liever voor een massief eiken vloer in een visgraatpatroon? Of een design tafel? Bijna alles is mogelijk bij de Houtsnip.

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.