Eiken tafel stalen onderstel

Een klassieker in elke ruimte

Deze massief eiken tafel met stalen onderstel past perfect in elke ruimte. De lichte kleur van het hout geeft een frisse kleur aan elke ruimte. Daarbij past de tafel uitstekend bij alle soorten vloeren. Zo staat deze tafel op een prachtige Hongaarse punt parket. Zo straalt de tafel op deze vloer rust uit.

Eiken tafel stalen onderstel - intro 1
Eiken tafel stalen onderstel - intro 2
Eiken tafel stalen onderstel - intro 3

Houtsoort Massief eiken

Onderstel Staal

Kleur Licht

Eiken tafel

Om ervoor te zorgen dat de tafel zijn rustieke uitstraling heeft, hebben we het tafelblad verjongt. Dit maakt de kleur van het blad subtiel en lijkt het tafelblad dunner. Met de lichte kleur en de uitstraling van een dun tafelblad past de tafel in elke kamer of ruimte.

Zoals je kunt zien past deze tafel op vloeren die dezelfde kleur hebben. Daarbij past de tafel ook goed wanneer de vloer een donkerdere kleur heeft. Dan brengt de tafel het juist weer in balans.

Het robuuste onderstel

Je ziet het heel vaak, een houten tafel met een stalen onderstel. Zo ook bij deze tafel. Omdat we bij de Houtsnip expert zijn in het gebruik en verwerken van hout, weten wij hoe belangrijk het is om voor alle onderdelen experts in te schakelen. Daarom hebben wij voor dit stalen onderstel een smid ingeschakeld. Hier hebben ze het onderstel gemaakt.

Je ziet dat de hoeken van de tafelpoten mooie ronde vormen hebben. De smid heeft de poten op ambachtelijke wijze rond gesmeed. Deze ronde vormen, draagt ook weer bij aan de rustieke uitstraling van de tafel.

Kom langs in onze showroom

Naast een eigen werkplaats hebben we ook een showroom waar je diverse houtsoorten, patronen en bewerkingen van hout kunt bekijken. Een houten vloer kies je niet van foto’s maar dien je te zien en te ervaren.

Wij helpen je in het maken van de keuze in jouw droomvloer. Maak direct een afspraak in onze showroom en onze specialisten helpen je verder!

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.