Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Massieve TAPSE eiken vloer, inclusief een Houtsnip oud eiken tafel - De Hout Snip
Massieve TAPSE eiken vloer, inclusief een Houtsnip oud eiken tafel - De Hout Snip
Massieve TAPSE eiken vloer, inclusief een Houtsnip oud eiken tafel - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Massieve TAPSE eiken vloer, inclusief een Houtsnip oud eiken tafel

Voor een prachtige oude woonboerderij heeft De Houtsnip een natuurlijke vloer en tafel mogen creëren. De producten versterken het karakter van het huis.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Vloer

Het gaat bij dit project om een massief eiken tapse delen vloer. Deze is geschroefd en gepropt op de houten ondervloer. Er is gekozen voor Europees eiken. Deze houtsoort is makkelijk en naar wens te bewerken. De massieve vloer geeft veel karakter door de scheurtjes en de knoesten in de rustieke sortering. De planken lopen taps toe, wat de vloer heel authentiek maakt, vroeger werd uiteindelijk alles gebruikt van de boom. Bij deze tapse delen is alleen de vorm van de boom en het spinthout van de plank gezaagd dit geeft een bijzonder effect aan deze vloer. De planken lijken onbehandeld door de witte olie waarmee ze zijn bewerkt. Hierdoor krijgt de vloer een hele natuurlijke uitstraling wat perfect past bij deze woning. Er zijn planken gebruikt van 280 mm breed.

Oud eiken tafel

De natuurlijke oud eiken tafel die is ontworpen en gemaakt door De Houtsnip is geen standaardproduct. De tafel heeft een opvallend uiterlijk en is een echte eyecatcher in de ruimte van het huis. Er is namelijk oud eiken gebruikt wat eeuwen bloodgesteld is geweest aan zon, wind, regen, hagel en sneeuw waardoor elke plank doorleefd uiterlijk heeft. Vaak wordt dit hout gehaald uit oude boerderijen. De planken die zijn verwerkt in de tafel vertellen ieder hun eigen verhaal. Op de afbeelding kunt u de tafel bekijken. In dit geval is ervoor gekozen om de poten in dezelfde stijl als het tafelblad te houden. Deze zijn namelijk net zoals de tafel gemaakt van oud eiken. Er kan ook gekozen worden voor een kwalitatief hoogwaardig stalen onderstel. Dat een meer industriële look creëert.

Prettig advies

De afbeeldingen van de massieve tapse eiken vloer, inclusief Houtsnip oud eiken tafel die te zien zijn, zijn genomen bij de desbetreffende klant. U kunt te allen tijde onze showroom in Vuren bezoeken voor een impressie van onze vloeren of om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken. Van het perfecte patroon, zoals bijvoorbeeld een visgraat patroon, tot de mooiste afwerking. Onze medewerkers staan klaar om u het juiste deskundige advies te geven.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.