Een prachtige en bijzondere vloer

Door zijn ster-kruis patroon

Voor deze klant hebben wij een speciale vloer gelegd. Het prachtige ster-kruis patroon maakt deze houten vloer uniek. In combinatie met het prachtige interieur, knalt deze kamer stijl.

Ster kruis patroon - intro 1
Ster kruis patroon - intro 2
Ster kruis patroon - intro 3

Houtsoort Eiken

Patroon Ster-kruis patroon

Bijzonderheden Traditioneel vernageld

De vloer als kunstwerk

De kunst aan de muur is niet het enige kunstwerk in de ruimte. Wanneer u kijkt naar de vloer, begrijpt u wat we bedoelen. Onze vakmensen hebben het patroon strak gelegd, waardoor ook de vloer een waar kunstwerk is.

Velen denken dat een vloer gelegd in patroon al snel “te druk” oogt. Zoals u hier met eigen ogen kunt zien, is dit absoluut niet het geval. Wij helpen u graag in de keuze van uw patroon, zodat u weet dat de vloer die u kiest, perfect past bij uw interieur.

Traditioneel aangebracht

Het ster-kruis patroon voor deze klant is traditioneel gelegd. Hij is namelijk genageld aan de ondervloer. U ziet de nageltjes zelfs zitten. Dit geeft de vloer een extra ambachtelijke uitstraling. De algehele authentieke uitstraling van de ruimte wordt hierdoor doorgevoerd in de houten vloer.

Ook mogelijk met vloerverwarming

Al onze patronen kunnen worden gelegd in combinatie met vloerverwarming. Zo ook deze vloer. Er is eerst een ondervloer op de cementdekvloer gelijmd. Dit is een eiken mozaïek vloer die de spanning opvangt. Hierop hebben we het eiken ster kruis patroon opgelijmd en vernageld.

Zo heeft u de warme uitstraling en look van een eiken vloer en geniet u ook van een warme vloer en ruimte.

Plan een showroombezoek

De Houtsnip heeft een ruime keuze in houten vloeren. Met ruim 15 mogelijkheden in patroonvloeren, 15 mogelijkheden in houtsoorten en diverse mogelijkheden in de afwerking, zijn de opties ontelbaar. Bent u op zoek naar een massief eiken vloer met bijvoorbeeld visgraat patroon? Met de eigen leggers van de Houtsnip, garanderen wij altijd perfectie.

In onze prachtige showroom bespreken we graag met u wat uw wensen zijn. We bekijken de mogelijkheden en komen samen tot uw droomvloer. Plan direct een afspraak in!

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.