Unieke eiken vloer en Hongaarse punt parket

Project rumpt - intro 1
Project rumpt - intro 2
Project rumpt - intro 3

Houtsoort Europees Eiken

Bijzonderheden Met band en bies

Omschrijving

Voor een klant uit Rumpt hebben wij op de begane grond in de woonkamer en in de slaapkamer op de eerste etage vloeren gelegd. De woonkamer is voorzien van een massief eiken vloer. Om in de slaapkamer in een chique sfeer te creëren is gekozen voor Hongaarse punt parket. Deze is traditioneel gelijmd en gespijkerd met band en bies.

De slaapkamer

De klant wilde graag een chique sfeer in de slaapkamer op de eerste etage. In overleg met de klant is daarom gekozen voor een Hongaarse punt parket vloer. Dit is een van de vele patronen waarin de Houtsnip vloeren legt. Het Hongaarse punt parket is traditioneel gelijmd en gespijkerd met band en bies. De chique vloer geeft de slaapkamer een warme en authentieke uitstraling. Dit komt mede door de gekozen afwerking. Het hout is namelijk gerookt en in naturel olie gezet.

De woonkamer

De klant wilde op de begane grond in de woonkamer een authentieke oud houten vloer die het gevoel geeft dat hij er altijd al gelegen heeft. Er is gekozen voor een 3-laags massief houten vloer. Deze drie lagen zijn gemaakt van eikenhout. Deze vloer is in wisselende breedtes uitgevoerd. Er is gekozen voor een kruislingse verlijming. Dit zorgt ervoor dat de massieve houten vloer toegepast kon worden op vloerverwarming zonder dat de vloer gaat werken.

Waarom De Houtsnip

Waarom koos de klant voor de Houtsnip? Hij had veel goede verhalen gehoord en werd in de showroom warm verwelkomt en goed ontvangen. Daarbij merkte de klant al snel dat de Houtsnip over een enorm breed assortiment beschikt op het gebied van houtsoorten, afwerking en patronen. Bent u benieuwd? Bekijk ook eens onze eiken visgraat vloer!

Ervaringen van de klant met De Houtsnip

“De prijs/kwaliteit-verhouding van de Houtsnip is uitstekend. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het voelt warm en alsof de vloer er altijd heeft gelegen. Ik beveel de Houtsnip aan omdat er sprake is van vakmanschap, ze hebben liefde voor het hout. Fijn contact, heel prettig.”

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.