Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Massief eiken vloer, incl. Houtsnip tafel - De Hout Snip
Massief eiken vloer, incl. Houtsnip tafel - De Hout Snip
Massief eiken vloer, incl. Houtsnip tafel - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Massief eiken vloer, incl. Houtsnip tafel

Voor een prachtige woning heeft De Houtsnip een vloer mogen creëren en leggen. Daarnaast is er samen met de klant een eiken design tafel ontworpen die het plaatje helemaal afmaakt. Het resultaat is erg mooi geworden, wat heeft gezorgd voor tevreden klanten en een trotse Houtsnip.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Massief eiken vloer

Er is bij dit project gekozen voor een massief eiken vloer. Bij deze soort vloer worden de planken uit één stuk massief hout gezaagd. In dit geval bestaat de vloer uit de houtsoort Europees eiken. Dit behoort tot de hardere Europese hardhoutsoorten en is gemakkelijk aan te passen in de gewenste kleur.De vloer is genageld op een watervaste ondervloer. Door de scheurtjes en knoesten in de sortering heeft elke plank zijn eigen karakter, wat een krachtig geheel vormt. De planken hebben een mooie tekening waarbij de spiegels van het eiken extra naar voren komen dit komt door de naturel olie waarmee de planken zijn behandeld.Bijzonder aan deze vloer is dat de planken in lengtes van ca. 4 meter en breedtes van 280 mm zijn geleverd. Ze zijn neergelegd in het planken patroon. Oftewel het meest gebruikelijke patroon waarbij de planken naast elkaar in dezelfde richting worden geplaatst. De vloer heeft een opvallend en stoer uiterlijk, maar straalt door de patroonkeuze toch rust uit in het huis. Wilt u toch liever een ander patroon? Geen probleem, de Houtsnip kan enorm veel patronen leggen. Bekijk bijvoorbeeld eens het visgraat patroon!

Bijpassende tafel

Naast de vloer is er, zoals eerdergenoemd, samen met de klant een bijzondere eiken design tafel ontworpen. Deze is vervolgens ook door de Houtsnip zelf gemaakt. Doordat de tafel dezelfde kleur als de vloer heeft, wordt er één geheel gevormd in de ruimte van de woning. De grote tafel bestaat uit twee brede en lange eiken plankenEiken tafels zoals deze worden door de Houtsnip geheel op maat geleverd, in elke gewenste uitvoering en kleur. Het Europees eiken is een veel gemaakte keuze omdat dit, zoals op de bovenstaande foto’s is te zien, een rustiek karakter heeft.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.