Prachtige massieve vloer met passende boomstamtafel

Karakter aan uw woning

Omschrijving

Tijdens dit project is er niet alleen een prachtige vloer afgeleverd maar ook een bijpassende boomstamtafel. Een hele mooie invulling in de desbetreffende showroom ruimte van deze klanten. Bij deze vloer is gebruikt gemaakt van een grove sortering eiken. Ook is het mogelijk om een fijne sortering te kiezen, bijvoorbeeld in een prime of select sortering, planken zonder knoesten of een 1-bis sortering, planken met knoestjes tot ca. 15 mm Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Vloer

Er is hier een massieve houten vloer van eiken genageld op een watervaste ondervloer. Door de scheurtjes en de knoesten in deze sortering heeft de massieve vloer veel karakter. Deze vloer bestaat uit gezaagde planken die uit één stuk massief eikenhout komen. De vloer is erg duurzaam en kan jaren meegaan. De kleur is onder andere ontstaan door de planken te roken, tot deze de gewenste kleur hadden. Daarna is er door de olie en zeep combinatie met wit pigment een mooie en natuurlijke kleur gecreëerd. Er zijn planken gebruikt van 240 mm breed die in een plankenpatroon zijn neergelegd. Dit is het ‘standaard’ patroon bij brede planken. De planken zijn naast elkaar neergelegd in dezelfde richting en aan de planken zit geen vellingkantje. Het geeft een rustige look. Benieuwd naar de andere patronen die de Houtsnip legt? Bekijk ook eens één van onze favorieten: het visgraat patroon.

Boomstamtafel

De boomstamtafel heeft dezelfde kleur gekregen als de massief eiken vloer. Zo is de ruimte één geheel. Het blad van de tafel is gemaakt in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig stalen onderstel. De tafel krijgt zo een nog stoerdere uitstraling.Een boomstamtafel wordt, net zoals deze, op maat geleverd. Het kan geheel naar wens vorm worden gegeven. Zo kan het hout worden uitgezocht in onze eigen loods in Vuren. Door de stam zelf uit te zoeken komt u niet voor verrassingen te staan, zo heeft u zelf invloed op de vorm van het blad, de grote en de hoeveelheid van eventuele knoesten.

Showroom

Kom eens langs in onze showroom in Vuren en bekijk wat De Houtsnip voor u kan betekenen. Maatwerk van onze producten is mogelijk. Samen in overleg met u kunnen wij uw ideeën verwezenlijken tot realiteit. Bekijk wat de mogelijkheden van De Houtsnip zijn en laat u verrassen in onze showroom.

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.