Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Massief eiken vloer met Houtsnip boomstamtafel - De Hout Snip
Massief eiken vloer met Houtsnip boomstamtafel - De Hout Snip
Massief eiken vloer met Houtsnip boomstamtafel - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Massief eiken vloer met Houtsnip boomstamtafel

Tijdens dit project is er niet alleen een prachtige vloer afgeleverd maar ook een bijpassende boomstamtafel. Een hele mooie invulling in de desbetreffende showroom ruimte van deze klanten. Bij deze vloer is gebruikt gemaakt van een grove sortering eiken. Ook is het mogelijk om een fijne sortering te kiezen, bijvoorbeeld in een prime of select sortering, planken zonder knoesten of een 1-bis sortering, planken met knoestjes tot ca. 15 mm Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Vloer

Er is hier een massieve houten vloer van eiken genageld op een watervaste ondervloer. Door de scheurtjes en de knoesten in deze sortering heeft de massieve vloer veel karakter. Deze vloer bestaat uit gezaagde planken die uit één stuk massief eikenhout komen. De vloer is erg duurzaam en kan jaren meegaan. De kleur is onder andere ontstaan door de planken te roken, tot deze de gewenste kleur hadden. Daarna is er door de olie en zeep combinatie met wit pigment een mooie en natuurlijke kleur gecreëerd. Er zijn planken gebruikt van 240 mm breed die in een plankenpatroon zijn neergelegd. Dit is het ‘standaard’ patroon bij brede planken. De planken zijn naast elkaar neergelegd in dezelfde richting en aan de planken zit geen vellingkantje. Het geeft een rustige look. Benieuwd naar de andere patronen die de Houtsnip legt? Bekijk ook eens één van onze favorieten: het visgraat patroon.

Boomstamtafel

De boomstamtafel heeft dezelfde kleur gekregen als de massief eiken vloer. Zo is de ruimte één geheel. Het blad van de tafel is gemaakt in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig stalen onderstel. De tafel krijgt zo een nog stoerdere uitstraling.Een boomstamtafel wordt, net zoals deze, op maat geleverd. Het kan geheel naar wens vorm worden gegeven. Zo kan het hout worden uitgezocht in onze eigen loods in Vuren. Door de stam zelf uit te zoeken komt u niet voor verrassingen te staan, zo heeft u zelf invloed op de vorm van het blad, de grote en de hoeveelheid van eventuele knoesten.

Showroom

Kom eens langs in onze showroom in Vuren en bekijk wat De Houtsnip voor u kan betekenen. Maatwerk van onze producten is mogelijk. Samen in overleg met u kunnen wij uw ideeën verwezenlijken tot realiteit. Bekijk wat de mogelijkheden van De Houtsnip zijn en laat u verrassen in onze showroom.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.