Zebrano

Zebrano is een Afrikaanse houtsoort en kenmerkt zichzelf door de opvallende strepentekening van het hout. De strepen doen denken aan die van een zebra, waaraan het hout ook de naam te danken heeft en zijn vooral te zien bij kwartiers en vals kwartiers gezaagd hout. Wanneer het zebrano hout behandeld wordt met olie krijgt het hout een diepe en warme kleur waarbij het verschil tussen de donkere en lichte tinten nog mooier wordt.

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Beschrijving

De werking van Zebrano is middelmatig, waardoor bij een zwevend gelegde vloer kiervorming op kan treden. Door de planken vast te leggen of te kiezen voor duoplanken, kan dit beperkt of zelf voorkomen worden.

Toch geen Zebrano? Bekijk ook eens onze diversiteit aan massief eiken vloeren met bijvoorbeeld visgraat patroon!

Plan uw showroombezoek

Showroom advies

In 3 stappen uw perfecte droomvloer

1. 17 verschillende houtsoorten


2. Alle kleuren en bewerkingen mogelijk


3. Keuze uit 20+ patronen


1. Houtsoort: Zebrano

Kiest u voor een zebrano vloer, dan heeft u gegarandeerd een bijzonder parket. Geen enkele is hetzelfde. Hout leeft en heeft zijn eigen kleuren, nerven en patronen. Puur natuur en compleet authentiek. Anders dan eiken lamelparket, zorgt het massief houten parket ervoor dat u geen groeven of gleuven heeft. Wij hebben onder andere Amerikaans essen, eiken, noten, kersen en vele andere houtsoorten.

Amerikaans essen

2. Alle kleuren en bewerkingen mogelijk

Na de keuze voor de houtsoort kiest u de bewerking en kleur. Bewerkingen zijn onder andere borstelen, roken, kastijden en kleuren. De verschillende bewerkingen zijn ook met elkaar te combineren.

Tijdens een showroom gesprek kunnen we de bewerkingen laten zien.

3. 20+ Patronen

Ten slotte maakt u een keuze voor een patroon. Bij de Houtsnip kun je kiezen uit meer dan 20 soorten patronen. Hierdoor krijgt u een compleet unieke vloer passend bij de uitstraling van uw woning.

amerikaans essen

Garanties en offerte

Op basis van uw voorkeuren kunnen we u voorzien van passend en eerlijk advies. U ontvangt een duidelijke uitleg over onze werkwijze, garantievoorwaarden en eventuele onderhoudsinstructies. Ten slotte bieden wij u een gedetailleerde offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  • Vakkundig gelegd tegen kromtrekken
    100% ambacht en vakmanschap
  • Hoogwaardig hout
    Lange termijn investering
  • Duurzaam onderhoudsadvies
    Uw vloer gaat tientallen jaren mee
Plan uw showroombezoek