Canadees Maple

Canadees esdoorn is wit/ crème van kleur, onder invloed van zonlicht wordt het hout geel. Om vergeling enigszins te voorkomen kan je een vloer behandelen met een witte pigment olie. Canadees esdoorn wordt ook wel hard maple of ahorn genoemd.

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Beschrijving

Ook wordt het hard white maple of hard brown maple genoemd. Bij een brown maple vloer zit er een bruine vlam door het hout heen, bij een white maple vloer zijn de planken nagenoeg zonder bruin. Esdoorn wordt gebruikt voor vloeren, meubels en interieurs. Het hout is vast en laat zich prima bewerken. Het is beschikbaar in massief hout en duoplank.

Canadees- en Europees esdoorn lijken redelijk op elkaar. Een maple vloer die echt uit Canada komt is echter iets harder. Maple hout is verkrijgbaar in massief en in duoplank.

Toch liever een ander soort hout? Kijk dan eens naar onze massief eiken vloeren in bijvoorbeeld visgraat patroon.

Showroom advies

In 3 stappen uw perfecte droomvloer

1. 17 verschillende houtsoorten


2. Alle kleuren en bewerkingen mogelijk


3. Keuze uit 20+ patronen


1. Houtsoort: Canadese maple

Kiest u voor een Canadese maple vloer, dan heeft u gegarandeerd een bijzonder parket. Geen enkele is hetzelfde. Hout leeft en heeft zijn eigen kleuren, nerven en patronen. Puur natuur en compleet authentiek. Anders dan eiken lamelparket, zorgt het massief houten parket ervoor dat u geen groeven of gleuven heeft. Wij hebben onder andere Amerikaans essen, eiken, noten, kersen en vele andere houtsoorten.

Amerikaans essen

2. Alle kleuren en bewerkingen mogelijk

Na de keuze voor de houtsoort kiest u de bewerking en kleur. Bewerkingen zijn onder andere borstelen, roken, kastijden en kleuren. De verschillende bewerkingen zijn ook met elkaar te combineren.

Tijdens een showroom gesprek kunnen we de bewerkingen laten zien.

3. 20+ Patronen

Ten slotte maakt u een keuze voor een patroon. Bij de Houtsnip kun je kiezen uit meer dan 20 soorten patronen. Hierdoor krijgt u een compleet unieke vloer passend bij de uitstraling van uw woning.

amerikaans essen

Garanties en offerte

Op basis van uw voorkeuren kunnen we u voorzien van passend en eerlijk advies. U ontvangt een duidelijke uitleg over onze werkwijze, garantievoorwaarden en eventuele onderhoudsinstructies. Ten slotte bieden wij u een gedetailleerde offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  • Vakkundig gelegd tegen kromtrekken
    100% ambacht en vakmanschap
  • Hoogwaardig hout
    Lange termijn investering
  • Duurzaam onderhoudsadvies
    Uw vloer gaat tientallen jaren mee
Plan uw showroombezoek
Of stel hier uw vraag

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.