Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Hongaarse punt parket met een bies - De Hout Snip
Hongaarse punt parket met een bies - De Hout Snip
Hongaarse punt parket met een bies - De Hout Snip
Hongaarse punt parket met een bies - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Hongaarse punt parket met een bies

Geef karakter aan uw woning!

Tijdens dit project hebben we een prachtige vloer met een luxe uitstraling gelegd. Een houten parketvloer met een Hongaarse punt met een bies. Deze past in een klassiek of een modern interieur.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Karakter tonen in uw woning

We wilden karakter toevoegen aan deze unieke woning met een vloer die past bij het huis. Dit deden we door in gesprek te gaan met de eigenaar en door een kijkje te nemen op locatie. Zo kwamen we samen met de klant tot de beste keuze.

Advies & vakkundigheid

De klant is blij met de keuze voor het Hongaarse punt parket. De klant had eerder van De Houtsnip gehoord en in eerste instantie daarom voor ons gekozen, uiteindelijk was zij erg tevreden over de geleverde kwaliteit en de adviezen die zij heeft gehad. Zij vond het persoonlijke advies en de tijd die er werd gestoken in het adviseren en uiteindelijk de vakkundigheid van onze medewerkers erg prettig. Dat is wat wij het liefste doen, meedenken met de klant en daardoor kwalitatief goede projecten afleveren die passen bij de klant en het interieur.

Hongaarse punt parketvloer

Voor deze vloer kunt u kiezen voor verschillende maten en kleuren. Daarnaast kunnen wij deze vloer leveren in 45 graden of 60 graden gezaagd. Het verschil met een vissengraat parketvloer is dat daarbij de planken loodrecht op elkaar worden gelegd. Wij hebben deze klant geadviseerd om voor de Hongaarse punt parketvloer te kiezen, omdat dat het beste past bij het huis en de inrichting hiervan.

Bekijkt u ook eens onze massief eiken vloeren in bijvoorbeeld visgraat patroon.