Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Traditioneel vernageld Hongaarse punt parket - De Hout Snip
Traditioneel vernageld Hongaarse punt parket - De Hout Snip
Traditioneel vernageld Hongaarse punt parket - De Hout Snip
Traditioneel vernageld Hongaarse punt parket - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Traditioneel vernageld Hongaarse punt parket

Voor deze Hongaarse punt parketvloer is er een traditionele legmethode gebruikt, op de cementdekvloer hebben wij eiken mozaïek plaatjes gelijmd die we volledig vlak geschuurd hebben waar we vervolgens het eiken parket van 9 mm dik op gelijmd en genageld hebben. Vervolgens is de hele vloer gespaand, spanen is het afsmeren van eventuele kiertjes en nagelgaatjes met een papje van schuurstof en lijm. Hierdoor krijgt de vloer een klassiek karakter. Heeft u een houten constructie vloer in plaats van een cementdekvloer of anhydrietvloer dan is een traditioneel parket ook mogelijk! Wij kunnen de Hongaarse punt leveren gezaagd onder 45 graden maar ook onder 60 graden.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

De vloer

Deze Europees eiken vloer is vernageld en gelijmd op een eiken mozaïek ondervloer. Het vernagelen van de plankjes op de ondervloer is een traditionele leg methode. Doordat de planken van deze vloer zijn gerookt is de gewenste tint hout ontstaan. De olie en zeep combinatie met wit pigment heeft ervoor gezorgd dat de kleur van de vloer mooi natuurlijk is. De plankjes zelf hebben een rustige sortering, zonder enige knoestjes en scheurtjes. Ze zijn 600 mm lang en 120 mm breed. De vloer is in een speciaal patroon gelegd, namelijk de Hongaarse punt 45 graden. De planken zijn in een punt gelegd en naast elkaar in dezelfde richting geplaatst. Op de afbeeldingen is het patroon duidelijk zichtbaar. Daar is ook te zien dat de ronde erker een echte eyecatcher is geworden.

Vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over echte ambachtslieden. Hierdoor is het mogelijk om prachtige ambachtelijke houten vloeren of tafels voor u te realiseren. Maatwerk is dan ook een van onze specialiteiten. Naast de houten vloeren leveren wij ook tafels op maat, in elke gewenste uitvoering. Wij staan altijd open voor uw ideeën en wensen. Samen met u komen we tot een uitzonderlijk resultaat.

Prettig advies

De afbeeldingen van de traditioneel vernagelde Hongaarse punt die te zien zijn, zijn genomen bij de desbetreffende klant. U kunt te allen tijde onze showroom in Vuren bezoeken voor een impressie van onze vloeren of om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken. Onze medewerkers staan klaar om u het juiste deskundige advies te geven.

Ook voor massief eiken vloeren met bijvoorbeeld visgraat patroon bent u bij de Houtsnip aan het juiste adres!

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.