Hongaarse punt eiken

45° en 60°

Nog iets extra’s aan uw vloer toevoegen? Kies dan voor een bijzonder patroon, zoals de Hongaarse punt eiken. Wij werken met een hoek van 45 of 60 graden. Het geeft een bijzondere look maar blijft toch rustig voor het oog.

Dit patroon kan goed met verschillende soorten interieurstijlen worden gecombineerd. Lees hieronder verder over de Hongaarse punt eiken vloer.

hongaarse punt eiken

Tot 45mm dikte

5 zeer vakbekwame parketteurs

Al meer dan 20 jaar ervaring

Hongaarse punt eiken parket vloer

Op de hiernaast staande afbeeldingen krijgt u een duidelijk beeld van hoe het Hongaarse punt patroon eruitziet. In zowel de 45 als 60 graden versie. De vloer die gebruikt wordt, is een patroon parket.

De basis van elke traditionele parket vloer is hetzelfde. De ondervloer bestaat uit eiken, mozaïek plaatjes of spaanplaat (broodjes). Daarop wordt de 6 tot 9 mm massief edelhout in het juiste patroon neergelegd en vastgenageld of gelijmd.

Bij een duoplank lijmen we de Hongaarse punt bij voorkeur rechtstreeks op een vlakke cementdekvloer.

Plan uw showroombezoek
of bel 0183 66 11 42

Vloerverwarming

Het Hongaarse punt parket is goed te combineren met vloerverwarming. Dit geldt in zijn algemeen voor patroon parket vloeren en eiken houten vloeren.

De warmte zal goed te voelen zijn op de vloer waardoor de ruimte binnen de kortste keren een aangename temperatuur krijgt. Twijfel dus zeker niet om het bijzondere parket te combineren met uw vloerverwarming.

Verschillende soorten mogelijk

De Hongaarse punt eiken parket vloeren zijn er in verschillende maten en kleuren. Waarbij zoals eerder genoemd gekozen kan worden uit de 45 of 60 graden versie. U kunt langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Bij onze projecten is er ook veel inspiratie te vinden.

Een andere populaire massief eiken vloer van de Houtsnip is de visgraat eiken vloer.

Wij helpen u graag met het uitzoeken en samenstellen van uw gedroomde Hongaarse punt eiken vloer!

Bezoek de showroom

Een eerlijk advies door onze jarenlange ervaring

  • 250 m2 showroom
  • 5 zeer vakbekwame parketteurs
  • Al meer dan 20 jaar ervaring
Plan uw shorwoombezoek