Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Hongaarse punt eiken parket vloer

Op de hiernaast staande afbeeldingen krijgt u een duidelijk beeld van hoe het Hongaarse punt patroon eruitziet. In zowel de 45 als 60 graden versie. De vloer die gebruikt wordt, is een patroon parket.

De basis van elke traditionele parket vloer is hetzelfde. De ondervloer bestaat uit eiken, mozaïek plaatjes of spaanplaat (broodjes). Daarop wordt de 6 tot 9 mm massief edelhout in het juiste patroon neergelegd en vastgenageld of gelijmd.

Bij een duoplank lijmen we de Hongaarse punt bij voorkeur rechtstreeks op een vlakke cementdekvloer.

Vloerverwarming

Het Hongaarse punt parket is goed te combineren met vloerverwarming. Dit geldt in zijn algemeen voor patroon parket vloeren en eiken houten vloeren.

De warmte zal goed te voelen zijn op de vloer waardoor de ruimte binnen de kortste keren een aangename temperatuur krijgt. Twijfel dus zeker niet om het bijzondere parket te combineren met uw vloerverwarming.

Soorten

De Hongaarse punt eiken parket vloeren zijn er in verschillende maten en kleuren. Waarbij zoals eerder genoemd gekozen kan worden uit de 45 of 60 graden versie. U kunt langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Bij onze projecten is er ook veel inspiratie te vinden.

Een andere populaire massief eiken vloer van de Houtsnip is de visgraat eiken vloer.

Wij helpen u graag met het uitzoeken en samenstellen van uw gedroomde Hongaarse punt eiken vloer!

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.