Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Traditioneel vernageld visgraatvloer - De Hout Snip
Traditioneel vernageld visgraatvloer - De Hout Snip
Traditioneel vernageld visgraatvloer - De Hout Snip
Traditioneel vernageld visgraatvloer - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Traditioneel vernageld visgraatvloer

Bij De Houtsnip zijn we gespecialiseerd in het realiseren van traditioneel vernagelde visgraatvloeren.

Visgraat klinkt misschien niet zo aangenaam, maar wie het patroon eenmaal gezien heeft is vaak direct verkocht. De visgraatvloer is herkenbaar aan de houten delen die in een schuin lopend patroon gelegd zijn.

Deze visgraatvloer komt uit 2016 en is rechtstreeks vernageld en gelijmd op een eiken mozaïek ondervloer. Bij het vernagelen van de plankjes op de ondervloer maken we bij De Houtsnip gebruik van de traditionele legmethode.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Opbouw

De planken van deze visgraat vloer zijn gemaakt van Europees eiken. Daarnaast hebben de planken een rustige sortering, zonder scheurtjes met kleine knoestjes tot 15 mm. Door het gebruik van de olie- en zeepcombinatie krijgen de planken een mooie en natuurlijke kleur. In een ander project zagen we de combinatie van een lichte keuken met een donkere vloer. Hier zien we het andersom: een donkere keuken met een lichte vloer. Het contrast tussen deze twee kleuren zorgt ervoor dat uw interieur een moderne, warme of nostalgische uitstraling krijgt. Voornamelijk de donkere keuken springt er mooi bovenuit. Ook goed om te weten: onze visgraatvloeren kunnen prima gecombineerd worden met een vloerverwarming.

Productspecificaties

Zoals u op de afbeelding(en) op deze pagina kunt zien, heeft de vloer een visgraat patroon. De planken van deze visgraatvloer zijn 600 mm lang en 120 mm breed. Bovendien zijn de planken afgewerkt met een olie bestaande uit wit pigment. Naast de visgraatpatroon, hebben we ook andere patronen zoals de Hongaarse punt. Nieuwsgierig naar de andere patronen? Kijk onder het kopje patronen voor de verschillende opties.

Prettig advies

Bent u benieuwd naar de visgraatvloer? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen in onze showroom in Vianen. Onze medewerkers staan voor u klaar om deskundig advies te geven.

Ook voor massief eiken vloeren bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.