Een licht eiken visgraat vloer

Zorgt voor een sjieke en luxe uitstraling

Een prachtige licht eiken visgraat vloer is een bijzondere vloer voor in uw ruimte. Creëer een tijdloze sfeer met dit patroon. Niet enkel de uitstraling in uw ruimte is prachtig met dit patroon. Wij kunnen een licht eiken visgraat vloer ook leggen met vloerverwarming; een warme sfeer en een warme vloer.

Visgraat licht eiken - historisch pand gouda 1
Visgraat licht eiken - historisch pand gouda 3
Visgraat licht eiken - historisch pand gouda 2

Houtsoort Europees eiken

Patroon Visgraat vloer

Een prachtige visgraat tapis vloer in Gouda

Onze specialisten hebben in een historisch stadspand in Gouda een lichte visgraat tapis vloer gelegd. De vloer bestaat uit dunne eiken plankjes die verlijmd zijn op de ondervloer. Dit hebben onze eigen leggers zelf gedaan. Welk patroon u ook kiest, bij de Houtsnip bent u er altijd van verzekerd dat het patroon wordt gelegd door eigen vakkundige leggers.

Niet alleen het patroon is wordt vakkundig gelegd. Onze specialisten zorgen er ook voor dat de afwerken aan de randen van de vloer netjes wordt gedaan.

Lichte kleurnuance

Het hout dat gebruikt is voor de vloer bevat weinig knoestjes. Dit zorgt voor een rustige uitstraling van het hout. Daarbij zorgt de lichte kleurnuance tussen de rijen dunne plankjes voor een prachtig effect.

Passend bij het interieur

Zoals te zien is op de projectfoto’s, past de lichte visgraat tapis vloer perfect bij de stijl van het interieur. De klassieke look van de meubels wordt nog eens extra versterkt door het patroon en de rustige sortering in het hout.

Goede en duurzame vloer

Een eiken vloer gaat enorm lang mee, mits je hem goed verzorgd. Daarom is ook voor deze klant de vloer voorzien van Woca olie wit. Deze olie is te gebruiken voor alle onbehandelde, geschuurde houtsoorten. De olie zorgt voor een verdieping van de houtkleur en structuur. Verder beschermt de olie ook nog eens tegen vuil en vlekken.

Plan een showroombezoek in

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit patroon? Plan dan gerust een showroombezoek in en stel al uw vragen aan onze specialisten. Ook kunt u in onze showroom eventueel nog andere patronen en houtsoorten bekijken. Kom gerust langs en doe inspiratie op!

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.