Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Gerookte massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip
Gerookte massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip
Gerookte massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Gerookte massief eiken boomstamtafel

De Houtsnip levert kwalitatief hoogwaardige massief eiken boomstamtafels op maat. De massief eiken boomstamtafel heeft een stalen onderstel met klinknagels. Onze massief eiken boomstamtafel kan op maat gemaakt worden zodat deze precies passend is in uw interieur. Wij staan altijd open voor uw ideeën zodat de perfecte boomstamtafel ontworpen kan worden. Ook is het mogelijk om samen met ons in onze loods in Vuren het geschikte hout te vinden voor uw boomstamtafel. Wij bieden een ruim scala aan stammen die elk een eigen karakter hebben.

We maken ook meubels en bladen voor grotere projecten, zoals u hier op deze pagina kunt zien. Voor dit kantoor hebben we meerdere boomstamtafels geleverd met een bijpassend boomstambarblad. Alle meubels kunnen op maat gemaakt worden, zo is het bar blad ingemeten en in onze werkplaats pas gemaakt. In de tafel hebben we een elektra punt gemaakt.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Kleur

De massief eiken boomstam tafel komt uit 2017 en is gerookt. Dit zorgt ervoor dat de tafel zijn kenmerkende kleurverschil tussen het kernhout en de jonge spinthout krijgt. Het rookproces zorgt ervoor dat het kernhout een donkere kleur krijgt. Het jonge spinthout behoudt haar lichte kleur. De boomstamtafel is afgewerkt met een olie bestaande uit wit pigment. Door de toegepaste olie en zeep is de boomstamtafel goed bestemd tegen water en vlekken.

Productspecificaties

Deze massief eiken boomstamtafel is gemaakt uit rustiek hout. Dit is ook wel een van de meest gekozen houtsoorten vanwege de mooi gevormde knoesten en scheuren. Wij kunnen de massief eiken boomstamtafel in verschillende maten aanleveren.

Passend advies

Op de afbeeldingen op deze pagina is de massief eiken boomstamtafel terug te zien. Indien gewenst, kunt u de boomstamtafels in onze showroom in Vuren komen bekijken. Uiteraard ontvangt u het benodigde deskundige advies en zullen onze medewerkers u meer informatie geven over deze boomstamtafel. Ook voor massief eiken vloeren in bijvoorbeeld visgraat patroon bent u bij de Houtsnip aan het juiste adres!

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.