Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Massief eiken boomstamtafel met houten poten op maat gemaakt - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Massief eiken boomstamtafel met houten poten op maat gemaakt

Bij de Houtsnip maken we ambachtelijke boomstamtafels die geheel naar eigen wens gemaakt kunnen worden. De meeste massief eiken boomstamtafel die wij maken hebben een warm gewalst stalen onderstel. In combinatie met een Houtsnip boomstamvloer planken vloer, duoplank vloer, massief eiken vloer of parket vloer in bijvoorbeeld visgraat patroon wordt uw interieur compleet.

Bij De Houtsnip werken we niet alleen met stalen onderstellen, het is ook mogelijk om voor een houten onderstel te kiezen of een onderstel van roestvrij staal. De poten van deze tafel zijn gemaakt van fijn bezaagd eiken. Door deze techniek toe te passen blijft de structuur van het zagen te zien in het eindproduct.

We maken niet alleen rechthoekige tafels of boomstamtafels, ook vierkante, ronde en ovale tafels worden met deskundigheid in onze werkplaats gemaakt. Wij maken voor u een eiken boomstamtafel op maat. Zo zijn deze tafels passend in elk interieur.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Kleur

Kleur

Productspecificaties

De boomstamtafel is gemaakt van ons rustieke hout. Het bijzondere aan dit hout is dat het mooi gevormde knoesten en scheuren heeft. Het is altijd mogelijk om samen met ons het geschikte hout voor uw tafel uit te zoeken in onze loods in Vuren. In onze loods zult u zien dat we verschillende stammen tot onze beschikking hebben, elk met hun eigen karakter. Doordat u, uw stam zelf uit kunt zoeken bij ons heeft u zelf invloed op de vorm, eventuele knoesten en scheuren.

Prettig advies

Op deze pagina is een afbeelding van de massief eiken boomstamtafel te vinden. U bent altijd welkom om de boomstamtafel in onze showroom in Vuren te bekijken. Hier zullen wij u kennis laten maken met onze verschillende varianten en geven wij u het benodigde deskundig advies.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.