Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip
Massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip
Massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip
Massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip
Massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Massief eiken boomstamtafel

De massief eiken boomstamtafel van De Houtsnip kan op maat gemaakt worden en zorgt voor een bepaalde stijl in uw interieur. Wij staan open voor ideeën zodat er samen met u de perfecte boomstamtafel ontworpen kan worden. In onze loods in Vuren kunnen wij samen met u het perfecte hout uitzoeken voor uw boomstamtafel. Tegelijkertijd maakt u kennis met de verschillende karakters van onze stammen.

De massief eiken boomstamtafel, gemaakt van Europees Eiken, oogt mooi slank, dit komt omdat het blad iets minder breed en niet heel dik is. Ook heeft deze boomstamtafel een warm gewalst stalen onderstel. U kunt ook kiezen voor een ander onderstel, zoals onze houten onderstellen of een onderstel gemaakt van roestvrij staal. Het onderstel van een tafel kan geheel naar uw eigen wens gemaakt worden.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Kleur

De massief eiken boomstamtafel is afkomstig uit 2013 en gerookt. Hierdoor krijgt de tafel zijn kenmerkende kleurverschil tussen het kernhout en het jonge spinthout. Het kernhout van de tafel blijft donker en het jonge spinthout blijft licht van kleur. Wanneer u het spinthout niet aan uw tafel wenst kunnen kan dit natuurlijk altijd verwijderd worden. De boomstamtafel is afgewerkt met olie met wit pigment. Dit zorgt ervoor dat de boomstamtafel goed bestand is tegen water en vetvlekken.

Productspecificaties

De boomstamtafel gemaakt uit rustiek hout. Het rustieke hout staat bekend om haar mooi gevormde knoesten en scheuren. De boomstamtafel is 3.000 mm lang, 800 mm breed, 780 mm hoog en het blad is 45 mm dik.

Prettig advies

De afbeeldingen op deze pagina geven u een beeld van de massief eiken boomstam tafel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunt u altijd onze showroom in Vuren bezoeken. Daarnaast is het mogelijk om samen met ons het geschikte hout voor uw boomstamtafel uit te zoeken. Uiteraard krijgt u daarbij ons deskundige advies.

Ook voor massief eiken vloeren in bijvoorbeeld visgraat patroon bent u bij de Houtsnip aan het juiste adres!

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.