Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Boomstamwerkblad op maat - De Hout Snip
Boomstamwerkblad op maat - De Hout Snip
Boomstamwerkblad op maat - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Boomstamwerkblad op maat

Bij de Houtsnip maken wij ook boomstamwerkbladen. Het boomstamwerkblad is met veel vakkundigheid door ons gemaakt en ter plaatse gemonteerd. Het bijzondere aan dit boomstamwerkblad is dat de plank gemaakt is uit 12 cm dik eiken. Dit is een zeer bijzondere dikte.

Uiteraard zijn wij ook bereid om het boomstamwerkblad geheel naar uw eigen wens te maken.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Kleur

Het boomstamwerkblad van de Houtsnip is gerookt. Hierdoor krijgt het werkblad zijn kenmerkende kleurverschil tussen het kernhout en het jonge spinthout. Het kernhout kleurt tijdens het rookproces donker, terwijl het jonge spinthout licht blijft. Het boomstamwerkblad is afgewerkt met witte olie wat ervoor zorgt dat het boomstamblad bestand is tegen water en vetvlekken.

Productspecificaties

Het massief eiken boomstamwerkblad is gemaakt van Europees Eiken en is 3.100 mm lang, 450 mm breed, 120 mm dik en 770 mm hoog, ook is het mogelijk om op maat gemaakte eiken meubels te leveren in veel verschillende diktes, lengtes en breedtes. Naast boomstamwerkbladen leveren wij ook vergadertafels, salontafels, bureautafels, bijzettafels en passende bankjes op maat.

Vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over echte ambachtslieden. Hierdoor is het mogelijk om prachtige ambachtelijke houten vloeren of tafels voor u te realiseren. Maatwerk is dan ook een van onze specialiteiten. De boomstambureaus leveren wij op maat, in elke gewenste uitvoering, vaak in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig stalen onderstel. Ook staan wij altijd open voor uw ideeën zodat we samen met u het perfecte bureau kunnen ontwerpen. Samen met u komen we tot een uitzonderlijk resultaat.

Prettig advies

U kunt afbeeldingen van het boomstamwerkblad terugvinden op deze pagina. Het is ten alle tijden mogelijk om onze showroom in Vuren te bezoeken voor een impressie van onze boomstambureaus of om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken. Onze medewerkers staan klaar om u het juiste deskundige advies te geven.

Ook voor prachtige vloeren kunt u bij ons terecht. Bekijkt u ook eens onze massief eiken vloeren in bijvoorbeeld visgraat patroon!

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.