Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Boomstambureau op maat - De Hout Snip
Boomstambureau op maat - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Boomstambureau op maat

Deze massief eiken boomstambureaus van de Houtsnip hebben een houten onderstel. Deze boomstambureaus hebben aan de achterzijde een kabelgoot zodat alle snoeren netjes opgeruimd zijn en niet over de grond lopen. In deze strakke ruimte waarbij veel gewerkt wordt met beton is het mooi om te werken met een levend product zoals hout.

Het is altijd mogelijk om samen met ons het geschikte hout voor uw boomstamtafel / bankje/ bureau of werkblad uit te zoeken in onze loods in Vuren. Zo krijgt u meteen een betere indruk van de verschillende karakters van onze stammen en heeft u zelf invloed op de vorm van het blad en op eventuele knoesten en scheuren.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Kleur

Deze boomstambureaus zijn gemaakt van Europees Eiken. Daarnaast zijn de tafels gerookt. Dit zorgt voor kenmerkende kleurverschillen tussen het kernhout en het jonge spinthout. Door rookproces blijft het kernhout donker en het spinthout licht. De boomstambureaus zijn afgewerkt met naturel olie. Door deze toegepaste olie en/ of zeep zijn de werktafels goed bestand tegen water en vlekken.

Productspecificaties

De boomstambureaus komen uit 2010 en zijn 3.000 mm lang. Deze boomstambureaus van de Houtsnip zijn gemaakt van rustiek eiken met mooi gevormde knoesten en scheuren. Door het gebruik van de naturel olie wordt de tekening van het hout extra benadrukt. Ook de spiegels van het eikenhout komen hierdoor extra naar voren.

Vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over echte ambachtslieden. Hierdoor is het mogelijk om prachtige ambachtelijke houten vloeren of tafels voor u te realiseren. Maatwerk is dan ook een van onze specialiteiten. De boomstambureaus leveren wij op maat, in elke gewenste uitvoering, vaak in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig stalen onderstel. Ook staan wij altijd open voor uw ideeën zodat we samen met u het perfecte boomstambureau kunnen ontwerpen sammen met u komen we tot een uitzonderlijk resultaat.

Prettig advies

De massief eiken boomstambureaus zijn terug te zien op de afbeeldingen op deze pagina. Bent u benieuwd naar massief eiken boomstambureaus of heeft u een vraag? Dan kunt u langskomen in de showroom in Vuren. Onze medewerkers helpen u graag.

Of bent u op zoek naar massief eiken vloeren? Lees hier dan meer! Op zoek naar een specifiek patroon? Kijk eens rond voor bijvoorbeeld een visgraat patroon.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.