Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Boomstamtafel op maat - De Hout Snip
Boomstamtafel op maat - De Hout Snip
Boomstamtafel op maat - De Hout Snip
Boomstamtafel op maat - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Boomstamtafel op maat

De ambachtelijk gemaakte boomstamtafels zoals wij die leveren creëren een bepaalde stijl aan uw interieur. De boomstamtafels kunnen tevens geheel naar uw wensen gemaakt worden. Wij staan altijd open voor ideeën zodat we samen met u de perfecte tafel kunnen ontwerpen. U kunt zelfs met ons het perfecte hout uitzoeken voor uw tafel in onze loods in Vuren. Zo heeft u zelf invloed op de vorm, eventuele knoesten en scheurvorming.

De massief eiken boomstamtafel heeft een warm gewalst stalen onderstel. De Houtsnip levert ook tafels bestaande uit een boomstamblad met roestvrijstalen poten. Dit creëert een hele strakke en moderne uitstraling. Het onderstel van de boomstamtafel wordt gemaakt door een ambachtelijke smid. Alle onderdelen van het onderstel worden ook op maat geleverd, in elke gewenste uitvoering. Daarnaast is het mogelijk om samen met u een nieuw onderstel te ontwerpen die vervolgens door de ambachtelijke smid gerealiseerd wordt.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Productspecificaties

De boomstamtafel, gemaakt van Europees Eiken, is gerookt en afgewerkt met een olie bestaande uit wit pigment. Hierdoor is de tafel bestand tegen water en vetvlekken. De boomstamtafel komt uit 2015 en is 3.000 mm lang, 1.200 mm breed en 780 mm hoog.

Kleur

Door het rookproces krijgt de boomstamtafel zijn kenmerkende kleurverschil tussen het kernhout en het jonge spinthout. Tijdens dit proces kleurt het kernhout donker. Het spinthout behoudt echter zijn eigen lichte kleur.

Europees Eikenhout

Europees Eiken is de meest gekozen houtsoort, vanwege het rustieke karakter. Wij kunnen ook tafels leveren in lepen en Canadees Maple, beide houtsoorten hebben hun eigen unieke kleur en karakter. Naast eettafels op maat, kunnen wij bijvoorbeeld ook salontafels, bijzettafels en bijpassende bankjes op maat leveren.

Prettig advies

U kunt de afbeeldingen van de boomstamtafel op deze pagina terugvinden. Indien gewenst, kunt u te allen tijde onze boomstamtafels komen bezichtigen in onze showroom in Vuren. Wij laten u graag kennismaken met de massief eiken boomstamtafel en geven u graag wat extra informatie en deskundig advies.

Niet alleen voor massieve tafels kunt u bij ons terecht. Misschien bent u wel op zoek naar een massief eiken vloer in bijvoorbeeld visgraat patroon?

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.