Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip
Massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip
Massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip
Massief eiken boomstamtafel - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Massief eiken boomstamtafel

Onze massief eiken boomstamtafels kunnen op maat gemaakt worden waardoor ze een bepaalde stijl toevoegen aan het interieur dat bij u past. Wij staan te allen tijde open voor uw ideeën zodat er in samenwerking met u de perfecte tafel ontworpen kan worden. Het is ook mogelijk om samen met ons het geschikte hout uit te zoeken voor uw boomstamtafel in onze loods in Vuren. Hier kunt u kennis maken met de verschillende karakters van de stammen die wij hebben en heeft u zelf invloed op de vorm, eventuele knoesten en scheurvorming.

De massief eiken boomstamtafel bestaat uit Europees Eiken en heeft een warm gewalst stalen onderstel. In combinatie met een Houtsnip vloer zal uw interieur één geheel worden. Het onderstel wordt door een ambachtelijke smid gemaakt. Het is daarnaast mogelijk om samen met ons aan de hand van uw wensen en behoeften een nieuw onderstel voor uw massief eiken boomstamtafel te ontwerpen.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Kleur

De massief eiken boomstam tafel uit 2017 is gerookt wat ervoor zorgt dat de tafel zijn kenmerkende kleurverschil tussen het kernhout en het jonge spinthout krijgt. Door het rook proces krijgt het kernhout een donkere kleur. Het spinthout blijft een lichte kleur behouden. De tafel is vervolgens afgewerkt met olie met wit pigment. Hierdoor is de tafel goed bestand tegen water en vetvlekken.

Productspecificaties

De massief eiken boomstam tafel is gemaakt van rustiek Europees Eiken hout met mooi gevormde knoesten en scheuren. Dit is dan ook de meest gekozen houtsoort. Het eikenhout kan ook gerookt worden om meerdere kleuren te creëren. Wij kunnen ook tafels leveren in lepen en Canadees Maple. Al onze houtsoorten hebben hun eigen unieke kleur en karakter. De boomstam tafel, die u op de afbeelding terug ziet, is 2.800 mm lang, 1.050 mm breed en 780 mm hoog.

Prettig advies

U kunt de massief eiken boomstamtafel komen bekijken in onze showroom in Vuren. In de showroom zullen wij u uiteraard ondersteunen met deskundig advies. Wij zijn altijd bereid om al uw vragen te beantwoorden.

Ook voor massief eiken vloeren in bijvoorbeeld visgraat patroon bent u bij de Houtsnip aan het juiste adres!

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.