Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Wisselende breedtes duoplank vloer met vloerverwarming - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Wisselende breedtes duoplank vloer met vloerverwarming

Bij dit project heeft de klant gekozen voor een duoplank vloer gelegd in wisselende breedtes tot 40 cm. De planken hebben een lengte tot 4 meter. De duoplank vloer ligt op vloerverwarming. De planken zijn diagonaal in de ruimte gelegd, wat een speels en eigentijds effect geeft. Het resultaat is een mooie eigentijdse natuurlijke houten duoplank vloer geworden.

De planken hebben een rustieke sortering. Ook is het mogelijk voor ons planken te leveren zonder knoesten of met heel weinig knoesten.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Eigenschappen vloer

Er is gekozen voor een duoplank vloer. Door de samenstelling van deze soort vloer ontstaat er een stabiel product, waarbij werking nagenoeg is uitgesloten. Een perfecte keuze wanneer er, zoals in dit geval, een vloer op vloerverwarming gelegd dient te worden. De duoplank vloer is rechtstreeks op de cementdekvloer gelijmd. Het rendement van de vloerverwarming blijft op deze manier zo optimaal mogelijk. Erg belangrijk, aangezien dit de hoofdverwarming is van het huis. De warmte wordt op deze manier zo maximaal mogelijk gebruikt. Het soort hout dat is gebruikt voor de toplaag van de vloer is Europees eiken. Dat is een van de hardere versies in zijn soort. De planken hebben een rustieke sortering wat wil zeggen dat in de Europees eiken toplaag mooie knoesten zijn verwerkt. Wat een stoer effect geeft aan de vloer.

Patroon en kleur

Er is een planken patroon aangehouden met wisselende breedtes. Oftewel de planken zijn in dezelfde richting naast elkaar geplaatst, waarbij planken van verschillende afmetingen gebruikt zijn. Op de projectfoto’s kunt u duidelijk het patroon zien. Het geeft een speels en natuurlijk effect.Om de gewenste kleur vloer te creëren is er gebruik gemaakt van een olie en zeep combinatie met wit pigment. Door de planken ongerookt te laten is er een natuurlijke licht eiken kleur ontstaan.

Ook voor massief eiken vloeren in bijvoorbeeld visgraat patroon bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.