Duoplank visgraat

Mogelijk met vloerverwarming

Onze leggers hebben voor deze klant een lichte duoplank visgraat vloer geplaatst. De combinatie van de lichte kleur en het visgraatpatroon zorgt voor een rustige en frisse uitstraling.

Duoplank visgraat - intro 1
Duoplank visgraat - intro 2
Duoplank visgraat - intro 3

Soort vloer Duoplank vloer

Patroon Visgraat

Behandeling Woca olie wit

Eén grote ruimte

De duoplank visgraat vloer is gelegd in de keuken én eetruimte. Door het doorleggen van de vloer en het patroon worden beide ruimten samengenomen en voelt het als één grote ruimte. Omdat het interieur in de ruimte rustig en minimalistisch is, komt het patroon perfect tot zijn recht. Het zorgt ervoor dat het nog steeds rustig oogt.

Rustige sortering met kleine knoestjes

Naast het interieur is ook de sortering van het hout rustig. Dit houdt in dat het hout kleine knoestjes bevat. Door deze kleine knoestjes ziet de vloer er rustig uit.

Elk stukje hout heeft zijn eigen kleurnuance en -verloop. Dit zorgt voor een prachtig effect in het patroon.

Geolied voor een langere levensduur

Iedere klant wil natuurlijk dat de vloer zo lang mogelijk meegaat. Daarom hebben wij deze duoplank visgraat geolied met Woca olie wit. Deze olie geeft extra verdieping aan de kleur en structuur van het hout. Daarbij dringt het door tot in het hout en zorgt het voor een vuil- en waterafstotende laag op de vloer.

Waarom zou u voor deze vloer kiezen?

Allereerst geeft het visgraatpatroon een tijdloos en sfeervol karakter aan uw ruimte. Hij past in alle soorten kamers, particulier én zakelijk. Daarbij zorgt dit patroon dat een kamer extra ruim lijkt. Ook op het gebied van bewerkingen kunt u met een duoplank visgraat nog alle kanten op. Zo heeft u altijd de vloer die bij uw smaak en interieur past.

Plan gerust een afspraak in op onze werkplaats of showroom

Is uw interesse gewekt? Plan dan een afspraak in op onze werkplaats of showroom. Hier kunt u de vloeren zelf bewonderen en kunt u de plek zien waar wij onze vloeren zelf maken. Misschien twijfelt u nog over de houtsoort. Geen enkel probleem wij hebben het allemaal. Van massief eiken tot mahonie hout.

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.