Rustiek voor woonboerderij - intro

Rustiek eiken duoplank vloer

Voor een prachtige woonboerderij

Een eiken vloer, het brengt rust in uw ruimten. De wens van de eigenaar van deze woonboerderij in Zoelen was dan ook een rustieke uitstraling van de vloer die past bij de rest van de sfeer in het huis. Bekijk het prachtige resultaat!

Houtsoort Duoplank

Breedte 285 mm

Behandeling Naturel olie

De keuze voor duoplank

Deze klant wilde een vloer met een rustieke uitstraling die past bij de rest van de stijl in het huis. De keuze is gevallen op een duoplank vloer in plaats van een massief eiken vloer. Hier is voor gekozen omdat het hierbij mogelijk is om een vloerverwarming te plaatsen.

Wat is een duoplank vloer?

Een duoplank vloer bestaat uit twee lagen die met elkaar verlijmd zijn. De toplaag van de geplaatste vloer bestaat altijd uit een massief edelhout. In dit project bestond de toplaag uit eiken. De onderlaag bestaat uit diverse lagen berken multiplex. De lagen samen vormen de vloer.

De onderlaag zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is voor de toplaag om te werken.

Uitstraling van een massief eiken vloer

De toplaag van de duoplank vloer is van eiken. Dit zorgt voor de uitstraling van een massief eiken vloer terwijl deze klant wél het comfort van een vloerverwarming ervaart.

Oog voor detail

Voor ons een leuk detail en een leuke uitdaging was het exact uitmeten en bewerken van de eiken planken. Deze diende namelijk om de bestaande poeren geplaatst te worden. Met een prachtige duoplank met een breedte van 285 mm is perfect passend gemaakt voor deze klant.

De juiste olie voor deze vloer

De rustiek eiken duoplank vloer is voorzien van een laag naturel olie. Deze is volledig gebaseerd op plantaardige oliën. De olie trekt erin en zorgt voor een laag die water- en vuilafstotend is.

Plan een showroombezoek

In onze prachtige showroom bespreken we graag met u wat uw wensen zijn. We bekijken de mogelijkheden en komen samen tot uw droomvloer. Bent u toch op zoek naar een massief eiken vloer met bijvoorbeeld een visgraat patroon? Plan direct een afspraak in!

Plan uw showroombezoek in

Dankzij onze liefde voor het vak en onze hoge kwaliteitsstandaarden maken wij al meer dan 20 jaar mensen gelukkig. Met een prachtige houten vloer of een op maat gemaakte tafel.