Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Rustieke duoplank vloer met vloerverwarming - De Hout Snip
Rustieke duoplank vloer met vloerverwarming - De Hout Snip
Rustieke duoplank vloer met vloerverwarming - De Hout Snip
Rustieke duoplank vloer met vloerverwarming - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Rustieke duoplank vloer met vloerverwarming

De Houtsnip heeft voor deze klant een rustieke duoplank vloer neergelegd. Welke onder andere geplaatst is in de keuken en woonkamer, wat zorgt voor één geheel. De vloer past erg mooi bij het huis en geeft een rustige en natuurlijke uitstraling. Onder de duoplank vloer ligt vloerverwarming, die dient als de hoofdverwarming van het huis.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Manier van leggen

De duoplank vloer is rechtstreeks gelijmd op de cementvloer. Het rendement van de onderliggende vloerverwarming blijft op deze manier zo optimaal mogelijk. Erg belangrijk aangezien dit de hoofdverwarming vormt.

De planken

De vloer die is gelegd is een duoplank vloer met planken van 24 cm breed. Deze planken hebben geen vellingkant, om een mooi planken effect te krijgen hebben we de planken met een klein kiertje gelegd. De vloer heeft een Europees eiken toplaag. Deze houtsoort behoort tot de hardere Europese hardhoutsoorten. Van zichzelf is het hout grijsgeel. Na droging en door daglicht krijgt het hout een warme honing bruin/gele kleur. De kleur kan naar wens aangepast worden. Zoals dit ook is gedaan bij deze klant. De planken hebben een rustieke sortering wat inhoudt dat er mooie knoesten in de toplagen zijn verwerkt. Door de olie en zeep combinatie hebben de planken een mooie natuurlijke kleur gekregen, de olie die is gebruikt heeft een wit pigment. om de vloer toch licht te houden.

Resultaat

Het resultaat van de vloer heeft gezorgd voor zeer tevreden klanten. Zelf vinden wij het ook een prachtige en bijpassende vloer geworden. Het geeft een warme en rustige uitstraling aan het moderne huis.Op de bovenstaande foto’s kunt u het resultaat zien. Bent u benieuwd naar de projecten die wij nog meer hebben uitgevoerd voor klanten? Deze vind je hieronder.

Ook voor massief eiken vloeren in bijvoorbeeld visgraat patroon bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.