Meer informatie of
vrijblijvend
advies?

Duoplank vloer, incl. Houtsnip boomstamtafel - De Hout Snip
Duoplank vloer, incl. Houtsnip boomstamtafel - De Hout Snip
Duoplank vloer, incl. Houtsnip boomstamtafel - De Hout Snip
Duoplank vloer, incl. Houtsnip boomstamtafel - De Hout Snip
Duoplank vloer, incl. Houtsnip boomstamtafel - De Hout Snip

Meer informatie of
vrijblijvend advies?

Eerlijk advies in de showroom
Hoogwaardig eindresultaat
Eigen betrouwbare legteam
Hout afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen

Duoplank vloer, incl. Houtsnip boomstamtafel

Voor deze klant hebben wij verschillende producten mogen afleveren. Deze betreffen de vloer, traptreden en tafel.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom en werkplaats in Vuren.

U bent van harte welkom in onze
showroom voor een deskundig advies.

Afspraak maken

Duoplank vloer

De duoplank vloer is rechtstreeks gelijmd op de cementdekvloer. Dit levert het meest optimale rendement op voor de vloerverwarming die onder de vloer ligt. De toplaag van de Duoplank vloer bestaat uit Europees eiken. Deze laag heeft een rustieke sortering wat inhoudt dat er mooie knoesten in de toplagen verwerkt zitten. De planken hebben een prachtige warme kleur. Dit komt door het roken van de planken en het behandelen van de planken met naturel olie. Daarnaast is er een vellingkant te zien bij de planken, deze vellingkant zorgt ervoor dat de losse planken beter te zien zijn in de vloer. Het gekozen planken patroon wordt hierdoor versterkt. Er is voor deze vloer gewerkt met 1 vaste breedte van 28 cm.

Bijpassende trap

Voor de traptreden is er gekozen voor dezelfde stijl als de vloer. Ze sluiten zeer mooi op elkaar aan wat zorgt voor een geheel in de woning. Op de afbeeldingen is dit beeld goed terug te zien.

Boomstamtafel

Als laatst is er voor de klant een boomstamtafel ontworpen. Kenmerkend voor deze tafels is het houten blad dat zijn natuurlijke vorm behoudt. Bij deze tafel is er gekozen voor een kwalitatief hoogwaardig stalen onderstel. Het geeft een stoere look aan de natuurlijke boomstamtafel.De boomstamtafels worden door ons op maat geleverd en is geheel naar uw wensen samen te stellen. Het hout voor de tafel kan zelfs in onze loods worden uitgekozen.

Vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over echte ambachtslieden. Hierdoor is het mogelijk om prachtige ambachtelijke houten vloeren of tafels voor u te realiseren. Maatwerk is dan ook een van onze specialiteiten. Naast de houten vloeren leveren wij ook tafels op maat, in elke gewenste uitvoering, vaak in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig stalen onderstel. Ook staan wij altijd open voor uw ideeën zodat we samen met u de perfecte tafel kunnen ontwerpen. Samen met u komen we tot een uitzonderlijk resultaat.

Ook voor massief eiken vloeren in bijvoorbeeld visgraat patroon bent u bij de Houtsnip aan het juiste adres!

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel naar 0183 66 11 42 of stel uw vraag online. U bent natuurlijk ook welkom in de showroom.